Darko Lazić

(0)

DARKO LAZIĆ BIOGRAFIJA

 

Darko Lazić je srpski folk pevač rođen 13. oktobra 1991. godine u opštini Pećinci.

2008. godine prijavio se za učešće Zvezde Granda, tokom takmičenja dobio je izvanredne komentare žirija, da bi sredinom 2009. kada je održano finale u Beogradskoj Areni, osvojio prvo mesto sa 393.651 SMS glas i postao nova zvezda Granda.

Nakon završetka takmičenja snimio je svoj prvi studijski album pod nazivom Brate moj na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile i druge pesme poput Idi drugome, Srce od silikona, Korak do sna i mnoge druge.

2010. godine Darko je učestvovao na III Axal Grand festivalu sa pesmom Čemu sve ovo. Zatim, 2011. godine je u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najslušanije pesme bile: Godinu dana 300 kafana, Gluvo doba i Pustite me da je prebolim.

 
Njegovu najpopularniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod: 

 

DARKO LAZIĆ NASTUPI

 

Darko Lazić je veoma popularan pevač i iza sebe ima jako veliki broj nastupa na svadbama i venčanjima, nastupe po klubovima kako u Srbiji i regionu, tako i po inostranstvu.

Neki od klubova u Beogradu gde je Darko Lazić nastupao su: splav Bridge, kafana TarapanaNa Vodi Kafana i mnoge druge.

 

 

 

KONTAKT:

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara