Darko Lazić

(0)

DARKO LAZIĆ BIOGRAFIJA

 

Darko Lazić je srpski folk pevač rođen 13. oktobra 1991. godine u opštini Pećinci.

2008. godine prijavio se za učešće Zvezde Granda, tokom takmičenja dobio je izvanredne komentare žirija, da bi sredinom 2009. kada je održano finale u Beogradskoj Areni, osvojio prvo mesto sa 393.651 SMS glas i postao nova zvezda Granda.

Nakon završetka takmičenja snimio je svoj prvi studijski album pod nazivom Brate moj na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile i druge pesme poput Idi drugome, Srce od silikona, Korak do sna i mnoge druge.

2010. godine Darko je učestvovao na III Axal Grand festivalu sa pesmom Čemu sve ovo. Zatim, 2011. godine je u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najslušanije pesme bile: Godinu dana 300 kafana, Gluvo doba i Pustite me da je prebolim.

 
Njegovu najpopularniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod: 

 

DARKO LAZIĆ NASTUPI

 

Darko Lazić je veoma popularan pevač i iza sebe ima jako veliki broj nastupa na svadbama i venčanjima, nastupe po klubovima kako u Srbiji i regionu, tako i po inostranstvu.

Neki od klubova u Beogradu gde je Darko Lazić nastupao su: splav Bridge, kafana TarapanaNa Vodi Kafana i mnoge druge.

 

DARKO LAZIĆ NOVA GODINA

 

Zahvaljujući ogromnoj popularnosti, brojnim hitovima, i spektakularnim nastupima, kada se približe novogodišnji praznici Darko Lazić Nova godina postaje jedan od najtraženijih pojmova na internetu.

Jasno je da uz energičnog i harizmatičnog Darka i doček Nove godine mora biti vatren, pa ne čudi činjenica da su njegovi novogodišnji nastupi rasprodati nedeljama pre 31. decembra. Interesovanje je uvek ogromno.

Pomenućemo samo nekolicinu poslednjih dočeka na kojima se, zahvaljujući Darku, ludovalo I lumpovalo do zore:

Kako biste se na vreme informisali gde će Darko Lazić gostovati u narednoj najluđoj noći i tako učiniti da Nova godina započne u najraspevanijoj atmosferi i najboljem raspoloženju, pratite kudaveceras.rs

 

KONTAKT:

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: