Andreana Čekić

(1)

ANDREANA ČEKIĆ BIOGRAFIJA

 

Andreana Čekić je srpska pop-folk pevačica koja je postala poznata nakon muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2010. godine. Rođena je 23. avgusta 1984 godine u Bosanskoj Dubici u Republici Srpskoj, ali je odrasla u Beču gde je završila osnovnu i srednju školu. Pevanjem se bavi od 2003 godine, a najveću popularnost stekla je učešćem u muzičkom šou Zvezde Granda 2010. – 2011. godine. Od svog učešća u Zvezdama Granda, pa sve do danas, Andreana Čekić je snimila veliki broj vrlo popularnih singlova.

 

 

ANDREANA ČEKIĆ DISKOGRAFIJA

 

Andreana Čekić je u dosadašnjoj karijeri izbacila veliki broj popularnih singlova, koji se i dalje slušaju po noćnim klubovima, kafanama i splavovima. Neke od njenih najpopularnijih pesama su:

  • Kraljica u zlatu
  • Zauvek ti pripadam
  • Cipele (Duet sa Emirom Đulovićem)
  • 300 svatova
  • Nevreme (duet sa Slobom Vasićem)

 

Jednu od najpopularnijih njenih pesama možete poslušati na linku ispod:

 

 

ANDREANA ČEKIĆ NASTUPI

 

Andreana Čekić iza sebe ima veliki broj nastupa u beogradskim noćnim klubovima, splavovima i kafanama, ali i po privatnim proslavama kao što je svadba, venčanje ili neka druga vrsta proslave.
Neki od noćnih klubova u Beogradu gde je nastupala Andreana Čekić su: kafana Tarapana, splav Kartel, Na Vodi Kafana, splav Bridge i mnogi drugi. 

 

ANDREANA ČEKIĆ NOVA GODINA

 

Ogromno interesovanje koje godinama vlada za Andreana Čekić Nova godina nastup najbolji je pokazatelj koliko je ova harizmatična pevačica popularna i omiljena kod pubike.

O njenim spektakularnim nastupima za doček Nove godine, koji su u rekordnom roku rasprodati, priča se i dan danas u superlativu. Podsetimo se nekih od njih, kao što su: doček 2023. u Belexpo Centru - Hotel Holiday Inn, fantastičan zajednički nastup sa Darkom Lazićemdoček 2022. u restoranu City Hall, repriza dočeka u Pjević event centru na Zlatiboru, gde se sa Andreanom i Slobom Radanovićem slavilo do jutra, nezaboravni spektakl za doček 2020. priredila je zajedno sa Đanijem u Stadion Hall-u itd.

A gde će se održati naredna Nova godina sa Andreanom Čekić, proslava koja se ne propušta, saznaćete ukoliko pratite naš portal kudaveceras.rs.

 

KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: