Uroš Živković

(0)

UROŠ ŽIVKOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Sve popularnija mlada Zvezda Granda Uroš Živković rođen je 1999. godine u Beogradu. Sa samo osam godina Uroš je počeo da trenira fudbal uz starijeg brata Miloša, međutim bilo je jasno da je Uroš izuzetno talentovan za pevanje. Odrastao je uz muziku svojih muzičkih uzora Šabana Šaulića i Ljube Aličića, a što se tiče pop žanra istakao je da mu je omiljena domaća grupa Amadeus Bend.

Sa svojih 16 godina prijavio se za desetu sezonu takmičenja Zvezde Granda, gde je uspeo da uđe u super – finale koje se održalo u Sarajevu. Nije uspeo da osvoji prvo mesto, koje je pripalo njegovom drugaru Ibri Bublinu, mada je Uroš bio favorit do samog kraja takmičenja.

Tokom takmičenja najviše lepih komentara dobijao je od Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca za kojeg važi da je veoma strog i da ga retko koji izvođač oduševi. Iako nije uspeo da pobedi u takmičenju, nakon istog on se posvetio svojoj karijeri koja je i te kako u usponu. Počeo je da zakazuje nastupe u Srbiji i regionu, ali i u diskotekama širom Evrope.

U dosadašnjoj karijeri objavio je nekoliko singlova, a jedan od njih možete poslušati na linku ispod:  

 

UROŠ ŽIVKOVIĆ NASTUPI


Uroš Živković
je veoma čest gost na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, rođendani i druge vrste. Takođe nastupa i u beogradskim noćnim klubovima, a neki od njih su: kafana Ona Moja, splav Bridge, kafana Tarapana i drugi.

Na svoje nastupe dolazi sa veoma popularnim bendovima kao što je bend Srećka Krečara, orkestar Borka Radivojevića, Metropolis bend i mnogi drugi.

 

KONTAKT


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara