Jana

(7)

 

Jana Todorović poznatija kao Jana jeste popularna srpska folk pevačica. Gde god da se pojavi, sigurno je da će napraviti vatrenu atmosferu za sve prisutne. Neke od pesama koje je izdvajaju svakako jesu „Šta će ti pevačica”, „Ostavi mi drugove”, „I lomi i moli”, ali i mnoge druge.

 

JANA TODOROVIĆ BIOGRAFIJA

 

Dragana Stanojević Todorović, svima znana kao Jana Todorović rođena je 15. marta 1974. godine u Prištini. U braku je sa Ivanom Todorovićem sa kojim ima ćerku, Kristinu Džulijen i žive u Minhenu. Muzika je njena strast još od osnovne škole, kada je i počela da se bavi istom.

 

JANA TODOROVIĆ MUZIČKA KARIJERA

 

Jana Todorović je svoje nastupe imala je u Prištini i mestima u blizini. Profesionalnu karijeru započela je zvanično nastupom u kafani Obilić u Beogradu, a prvi album 1992. pod nazivom „Imam moć”. Karijera je nedugo zatim odvela u malo drugačijem pravcu, počela je da radi kao professor muzike u svom rodnom mestu. Ipak od svojih snova nije odustala, te je 1998. godine izbacila drugi album „Jana”. Pesme „Sokolica”, „Dva života”, „Primadona” i druge bile su sjajne.

Nastavila je istim tempom i već sledeće godine usledio je novi album, „Polaznica”. Ono što je izdvajalo od ostalih, jeste 2000. godina koja je predstavljala prekretnicu u njenoj karijeri. Pesma „Ostavi mi drugove” postala je pravi hit i oduševila publiku.

U saradnji sa „Grand” produkcijom ostvarila je velike rezultate izbacivši album „Prevara do prevare”. Mnogo hitova je ostalo u pamćenju i rado ih danas slušaju, neki od njih su „Ajde dođi, šta ćeš tu” i „Barabar”.

Godinama koje dolaze Jana je postala jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima. Albumi do albuma su se nilazi, a popularnost je postajala sve veća.

Jana je sarađivala sa raznim izvođačima, neki od njih su Sejo Kalač, Marina Tucaković, Kiki Lesendrić, Nadica AdemovMC Stojan , Djani i mnogi drugi.

Tokom godina, Jana je ukupno imala 10 studijskih albuma, a do današnjeg dana izbacila je preko dvadeset singlova. Ogromnu popularnos stekle su i pesme „Lune lune” kao i „Pevačica”. Nastupala je širom regiona, kako u Srbiji, tako u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji. Sa sigurnošću možemo reći da je jedna od najtraženijih pevačica regiona.

 

 

JANA PESME

 

 

JANA NOVA GODINA

 

Jana, pevačica za koju kažu da bar jedna njena pesma na redovnom repertoaru svih pevača, izuzetno je tražen i popularan izvođač u regionu, a posebno kada je Nova godina u pitanju. Dobro je poznato da sa njenim novogodišnjim nastupom nema greške. Spoj iskustva, velikih hitova i neodoljive harizme, uvek je dobitna kombinacija.

Za doček 2018. oduševila je naše komšije nastupom u klubu XL u Cazinu.

Ekskluzivan doček 2019. u hotelu Majdan sa Janom i Đanijem bio je spektakl o kome se još uvek priča.

Za doček Nove 2020. u Event centru Nera, zajedno sa mladim Urošem Živkovićem napravila je totalno novogodišnje ludilo.

Sve aktuelne informacije na temu Nova godina Jana možete dobiti na našem sajtu www.kudaveceras.rs putem kojeg možete lako, jednostavno i pouzdano obezbediti i karte za željeni doček Nove godine.

 

 

KONTAKT

 

Jana je svakako odličan izbor kada su proslave u pitanju, provod je zagarantovan, a atmosfera neverovatna, više informacija možete dobiti putem broja: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi