Marko Stojković MC Stojan

(0)

 

Marko Stojković u javnosti poznatiji kao MC Stojan je srpski pop folk pevač koji je rođen u Lučanima kod Čačka. Javnosti je postao interesantan sa pesmom Bičuj me, Stojane koju je izbacio 2005. godine.

 

MC STOJAN BIOGRAFIJA 


MC Stojan rođen je 15. februara 1983. godine,  a već u osnovnoj školi napisao je himnu za svoje odeljenje i tada je već bio siguran da će se baviti muzikom. Srednju školu je završio u rodnom mestu, a nakon srednje škole preselio se u Beograd gde je upisao Ekonomski fakultet.

Njegove pesme su autobiografske, a na smešan i provokativan način opisuje avanture koje je doživeo sa raznim tipovima žena. 2005. javnosti je postao poznat sa pesmo Bičuj me, Stojane, a nakon toga usledile su i ostale pesme koje ga svrstavaju u pevače sa najvećim brojem nastupa u dijaspori. Bio je učesnik rijaliti programa Dvor, ali nije postigao veliki uspeh. Snimio je duet sa Ksenijom Pajčin pod nazivom Požuri, a pošto su bili jako dobri prijatelji posvetio joj je pesmu „Da ona zna“ putem koje je želeo da iskaže sva svoja osećanja zbog tragične smrti pevačice.

Sarađivao je sa mnogim pevačima i pevačicama sa naše scene, a neki od njih su MC Yankoo, Sandra Afrika, Mia Borisavljević, Hurricane i mnogi drugi.  

Da li će za predstojeći doček Nove godine mnogobrojni fanovi imati priliku da u nastupu MC Stojan-a uživaju u Beogradu ili negde u regionu, saznajte na našem portalu novagod.com, na kome vas očekuju sve aktuelne informacije o novogodišnjim nastupima u Srbiji i regionu.

 

MC STOJAN PESME


Tokom karijere objavio je veliki broj pesama, dueta i albuma, a najslušanije na YouTube su La Miami, Alo, Šalji Broj i mnoge druge. Pesmu Tututrutu koju je snimio zajedno sa grupom Hurricane možete poslušati na linku ispod:

 

KONTAKT 


Tražite bend, pevača ili pevačicu a vašu privatnu ili korporativnu proslavu? Pogledajte kompletnu ponudu na našem sajtu i pozovite nas na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi