Mia Borisavljević

(0)

 

Mia Borisavljević je srpska pop – folk pevačica koaj je rođena 8. juna 1984. godine u Valjevu.

 

MIA BORISAVLJEVIC BIOGRAFIJA


Mirjana Borisavljević, poznatija kao Mia, svoju muzičku karijeru započela je sa sedamnaest godina, gde je nastupala sa bendom sestrinog prijatelja kome je bila potrebna pevačica. Završila je fakultet poslovnih studija. 2008. godine Grand produkcija objavila je Mijin prvi album pod nazivom „Prvi stepen ludila“, a pored naslovne do izražaja došla je i pesma „Kako da ne“ gde je za potrebe spota pevačica šetala gola po auto – putu, kafiću, teretani…
Učestvovala je na raznim muzičkim festivali sa mnogobrojnim poznatim kolegama.

 

MIA BORISAVLJEVIC PESME


U dosadašnjoj karijeri Mia je objavila 3 albuma, i desetak singl pesama. Spisak pesama i albuma možete pogledati u nastavku teksta.

Albumi:

- Mia

- Moj Beograde

- Jedna ja


Pesme:

- Samo me ljubi (duet sa MC Stojanom)

- Ništa Lično

- Nisi Svesna (duet sa Markom Vanilom)

- Kralju moj

- Zveri (duet sa Bojanom Grujićem)

- Ko je gore prošao

- Pričaju po gradu

- Ave Cezare


Mia Borisavljević - Jedna ja
 


MIA BORISAVLJEVIĆ - PRIČAJU PO GRADU

 

MIA BORISAVLJEVIC NASTUPI


Kakvu atmosferu na nastupima pravi Mia Borisavljević imali ste prilike da slušate u raznim klubovima i kafanama širom Beograda, a neki od njih su splav River, klub kafana Tarapana ali i mnogi drugi.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da angažujete nastup velike zvezde ili poznatog benda za vašu privatnu ili korporativnu proslavu možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina