Bojan Grujić

(0)

 


Bojan Grujić
jedan je od najpopularnijih pevača u Srbiji, a javnosti je postao poznat zahvaljujući učešću na takmičenjima Zvezde granda i Pinvkove zvezde. Pored takmičenja, Bojan Grujić danas često nastupa u najboljim beogradskim lokalima.

 

BOJAN GRUJIC BIOGRAFIJA

 

Bojan Grujić rođen je 1986. godine i rodom je iz Mladenovca, a danas živi i radi u Beogradu. Od 2008. godine započeo je muzičku karijeru učestvovajući na pomenutim takmičenjima, a nakon tih učešća počeo je svoje nastupa kako u Beogradu, tako i širom celog Balkana. Jedan od njegovih odličnih nastupa bio je u popularnom beogradskom restoranu Mala plava vrata.

Pre nego što je započeo pevačku karijeru, završio je osnovnu školu OŠ Momčilo Živojinović i Gimnaziju, nakon čega je kako kaže, nastupila želja za pevanjem. Bojan Grujić je takođe poznat i kao muž popularne pevačice Mie Borisavljević, sa kojom danas ima dvoje dece. Ovaj mladi bračni par ima i zajedničku pesmu pod imanom „Zveri“.

2013. godine snimio je svoj prvi singl „Slomljena“ sa kojom je i zvanično zaplovio u pevačke vode i oduševio publiku.

Ukoliko pratite Nova godina Beograd, saznaćete prvi mesto novogodišnjeg nastupa sjajnog Bojana Grujića i obezbedeti mogućnost da rezervišite svoje mesto na vreme .

  

BOJAN GRUJIC PESME

 

Slomljena (2013)

Moj dobri otrove (2014)

Zveri (2017)

Ne znaš ti, ne znaš (2018)

 

 

U nastavku uživajte u njegovim spotovima i pesmama:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend sa naše liste, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara