Restoran Mala plava vrata
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Restoran Mala plava vrata

Rezervacija Restoran Mala plava vrata

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 13, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Muzika uživo

 

Restoran Mala plava vrata nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u pitanju je Beton hala, odmah do popularnog Baraka bara. Sa obzirom da je jedan od novijih restorana u našoj prestonici, malo je reći da ćete biti oduševljeni.

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA BEOGRAD


Restoran Mala plava vrata Beograd ponudiće vam nešto na šta možda niste navikli, a to je komforan i prelep ambijent, kao i jela koja će vas potpuno oduševiti jedinstvenim ukusima. 

Restoran Mala plava vrata je mesto prijatne atmosfere, kvalitetnog druženja i čarobnih ukusa. Ovo je mesto koje je nastalo sa idejom da donese beograđanima fantastične ukuse gastronomskih specijaliteta, najkvalitetnija vina iz domaćih i stranih vinarija, i da vam sve to začini najlepšim melodijama i najboljim pesmama.

 

 

BARAKA BAŠTA

 

mala plava vrata

 

Pitate se zbog čega smo napisali Baraka bašta? Upravo zato što mnogi restoran Mala plava vrata zovu i Baraka bašta jer se nalazi odmah do popularnog Baraka bara. Gosti koji dolaze u restoran Mala plava vrata takođe, u velikoj meri posećuju i Baraku. Ovo je mesto za prave hedoniste koje obavezno morate posetiti.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA ADRESA


Novootvoreni restoran Mala plava vrata nalazi se na odličnoj i dobro poznatoj lokaciji, na adresi Karađorđeva 13, Beograd.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA KONTAKT


Ukoliko želite da posetite restoran Mala plava vrata, doživite jedinstvene ukuse i osluškujete najlepše melodije tamburaša, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali mesto za vas.

 

 

Slike Restoran Mala plava vrata

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Mala plava vrata

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Mala plava vrata
Mala plava vrata
Prelepa basta. Prelepo i unutra. Ozbiljno dobro mesto!
27.08.2021.
Kako dobra fora!
Kako dobra fora!
Bravo za MALA PLAVA VRATA, reatoran koji zasluzuje Miselinovu zvezdicu ili dve.
14.08.2020.
Olivera
Olivera
Jela su preukusna a cene su odlične iskreno!
14.08.2020.