Restoran Mala plava vrata
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Restoran Mala plava vrata

Rezervacija Restoran Mala plava vrata

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 13, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Muzika uživo

 

Restoran Mala plava vrata nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u pitanju je Beton hala, odmah do popularnog Baraka bara. Sa obzirom da je jedan od novijih restorana u našoj prestonici, malo je reći da ćete biti oduševljeni.

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA BEOGRAD


Restoran Mala plava vrata Beograd ponudiće vam nešto na šta možda niste navikli, a to je komforan i prelep ambijent, kao i jela koja će vas potpuno oduševiti jedinstvenim ukusima. 

Restoran Mala plava vrata je mesto prijatne atmosfere, kvalitetnog druženja i čarobnih ukusa. Ovo je mesto koje je nastalo sa idejom da donese beograđanima fantastične ukuse gastronomskih specijaliteta, najkvalitetnija vina iz domaćih i stranih vinarija, i da vam sve to začini najlepšim melodijama i najboljim pesmama.

 

 

BARAKA BAŠTA

 

mala plava vrata

 

Pitate se zbog čega smo napisali Baraka bašta? Upravo zato što mnogi restoran Mala plava vrata zovu i Baraka bašta jer se nalazi odmah do popularnog Baraka bara. Gosti koji dolaze u restoran Mala plava vrata takođe, u velikoj meri posećuju i Baraku. Ovo je mesto za prave hedoniste koje obavezno morate posetiti.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA ADRESA


Novootvoreni restoran Mala plava vrata nalazi se na odličnoj i dobro poznatoj lokaciji, na adresi Karađorđeva 13, Beograd.

 

 

RESTORAN MALA PLAVA VRATA KONTAKT


Ukoliko želite da posetite restoran Mala plava vrata, doživite jedinstvene ukuse i osluškujete najlepše melodije tamburaša, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali mesto za vas.

 

 

Slike Restoran Mala plava vrata

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Mala plava vrata

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Mala plava vrata
Mala plava vrata
Prelepa basta. Prelepo i unutra. Ozbiljno dobro mesto!
27.08.2021.
Kako dobra fora!
Kako dobra fora!
Bravo za MALA PLAVA VRATA, reatoran koji zasluzuje Miselinovu zvezdicu ili dve.
14.08.2020.
Olivera
Olivera
Jela su preukusna a cene su odlične iskreno!
14.08.2020.