Restoran Bahus Inn
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Restoran Bahus Inn

Rezervacija Restoran Bahus Inn

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Nikole Tesle bb, Novi Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kapacitet

300 osoba

Restoran Bahus Inn je novo-staro mesto u Beogradu koji podiže ugostiteljstvo na nivo više a smešten je na adresi Bulevar Nikole Tesle bb sa prelepim pogledom na Dunav, u blizini hotela Jugoslavija.

Ovaj splav-restoran, pruža vrhunski užitak i događaj jer i samo ime ima takvo značenje: rimski bog vina poznat po hedonizmu i najfinijoj sklonosti ka užitku. Bahus Inn iza sebe ima bogatu istoriju koja datira još od ranih 90-ih godina i ugostio je mnogo poznatih ličnosti iz sveta sporta, politike i kulture.

Prateći sve trendove i norme, njima obaveznog, kvaliteta, Bahus Inn se nedavno renovirao i opet se našao u samom vrhu ugostiteljstva Beograda. U svoj jelovnik uvrstio je najkvalitetnija jela koja se retko gde mogu naći u Beogradu a samo neka od njih su: teletina na Zlatiborski način, pačiji batak na pireu od krompira i pastrnjaka sa aromatičnim travama, jagneće sedlo sa sotiranim povrćem i rižom ali takođe u ponudi imaju specijalitete posebno spremljene za vegeterijance i vegane. Pored izuzetno bogate ponude hrane, takođe imaju i bogatu ponudu pića i vina jer, kako kažu, žele da opravdaju svoje ime: Bahus.

Ako ste pomislili da Bahus Inn nema više ništa da ponudi „osim“ navedenog, tu ste se prevarili. Ovo magično mesto u ponudi ima i luksuzne apartmane, tačnije, 8 luksuznih apartmana sređeni po visokim standardima koji uključuju najsavremeniju opremu, masažni đakuzi bazen, eko posteljina, nameštaj ali i saunu sa prostranim teresama sa fantastičnim pogledom na Dunav.

Splav restoran Bahus Inn je mesto koje morate posetiti jer reči (ne uvek ali…) ne mogu da opišu koliko je ovo mesto puno pozitivne energije i personala koji čini da vam svaki trenutak proveden ovde bude nezaboravan.

Rezervaciju možete izvršiti na 062 262 212 pozivom ili porukom u formatima: sms, WhatsApp ili Viber.

Slike Restoran Bahus Inn

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Bahus Inn

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 7 =
(5) Komentara
Guest1
Guest1
https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki [link:https://google.com/%7Cgoogle.com] [https://google.com/google.com] [[https://google.com/google.com]] [L=https://google.com/]google.com[/L] [link:https://google.com/google.com] "googlelink":https://google.com/ [linkurl=https://google.com/]google[/link]
13.01.2022.
Guest
Guest
Wiki [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki]Wiki[/url] [urllabel="Wiki"]https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki[/url] [Wiki](https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki) "Wiki":https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki [Wiki](https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki) [url="https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki"]Wiki[/url] [url:Wiki|https://en.wikipedia.org/wiki/Wiki]
13.01.2022.
Arletta Morgan
Arletta Morgan
Once you've picked a topic, it's time to begin writing https://writemyessaypro.net/buy-essay-papers/. Remember that the purpose of the article is to entertain and inform your readers. If you can make your readers feel positive after reading your article, you're on the right track. You've already gotten the reader's attention and now need to make them feel good http://writemyessaycheap.us/. You should not forget that your readers are the ones who are reading your articles https://essaywriteronline.co/. So, don't forget to keep these guidelines in mind.
13.01.2022.
milan
milan
neverovatno dobar restoran sa odlicnom hranom, uslugom . Ambijent prelep. Apartmani u sklopu restorana na nivou najboljih hotela . Za svaku preporuku
02.02.2021.
Mina
Mina
Zaista prelepo mesto. Vidimo se opet!
07.02.2020.