Restoran Amphora
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Amphora

Rezervacija Restoran Amphora

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Nikole Tesle bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU AMPHORA

 

Amphora je ekskluzivan restoran, sa gurmanskom kuhinjom, vrhunskom uslugom i jednistvenom lokacijom na Dunavu. Nalazi se na adresi Bulevar Nikole tesle bb, na Novom Beogradu. 

Amphora je otmen i prijatan à la carte restoran u kom možete uživati u internacionalnim jelima i specijalitetima od sveže morske i rečne ribe.

Odabrana su najkvalitetnija vina i najfiniji dezerti izvanrednog ukusa. Dragocenost restorana čini njegova jedinstvena lokacija na Dunavu, kao i mogućnost upoznavanja drugih kultura kroz kuhinju i muziku.

Vrhunski tim profesionalaca je garant uživanja u svakom trenutku provedenomo ovde.
Pažljiv odabir svežih i kvalitetnih namirnica za pripremu najfinijih jela je koncept na kom se zasniva kuhinja obog restorana. Možete da uživate u smuđu, crnom rižotu, bifteku na žaru, ćuretini sa mlincima, kao i u slatkišima u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj: mud od toblerona, oplenačka pita, čokoladni sufle sa bademima i sladoeldom od vanile i još mnogo drugih.

Amphora je dress code modernog hedonizma, koncept koji menja navike i stvara neraskidivu vezu. Boraviti u njemu je ljubav prema lepoj i ukusnoj hrani, požuda koja se produbljuje svakom kapljicom vina, strast koja traje.

Restoran Amphora lider je u organizaciji proslava - modernih svadbi, rođendana, krštenja, svečanih ručkova, korporativnih proslava, mesto na kome ćete ostaviti pozitivan utisak i napraviti dobru atmosferu.

Moguće su intimne proslave, kao i one sa 200 zvanica. U ponudi su raznovrsna internacionalna trpezua, karta pića, dekoracija po vašoj želji, fotograf, muzika, limuzina. 
Amphora je pogodna za sve vrste korporativnh i privatnih događaja.

Sa svoje dve terase, kao i centralnim delom restorana u mogućnosti su da svaku zamisao realizuju, jer je prostor restorana podložan promenama i omogućuje potrebnu intimu.

Korporativne proslave, rođendani, svadbe, krštenja, godišnjice učinićete posebnim izborom restorana Amphora koji vam omogućuje potpunu udobnost i odgovara na sve vaše zahteve.

Hedonistički stil i savršeni komfor dobitna su kombinacija za pozitivan ishod svakog poslovnog ručka kao i za nezaboravan provod na vašoj specijalnoj proslavi. 

Ukoliko ste tokom godine bili u ovom restoranu i jako vam se svideo, možete magičnu novogodišnju noć provesti baš u ovom restoranu. Nova godina Restoran Amphora je fantastičan izbor, doček je koncepiran u stilu restorana, sa veoma profesionalnim i ljubaznim osobljem. 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Amphora restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Amphora restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Moguće je plaćanje u restoranu Amphora Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Amphora restoranu.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Amphora : 062/262-212

Slike Restoran Amphora

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Amphora

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u ovom restoranu,to je definitivno nezaboravno iskustvo kao i svake godine u beogradu
15.11.2019.