Restoran Balašević
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Balašević

Rezervacija Restoran Balašević

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Miška Kranjaca 17a, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Restoran Balašević nalazi se u sklopu hotela Balašević koji se nalazi u mirnijem delu Beograda u Rakovici. Restoran poseduje i prelepu bašku u kojoj možete uživati u letnjim večerima uz vaše omiljeno piće ili večeru.


restoran balasevic beograd

 

RESTORAN BALASEVIC BEOGRAD


Restoran Balasevic Beograd prepoznatljiv je po sjajnoj nacionalnoj kao i internacionalnoj kuhinji, a pored toga nudi i ukuse inspirisane različitim gastronomskim kulturama. Domaći specijaliteti, spremljeni na veoma poseban način, ostaviće vam takav utisak da ćete imati želju opet da se vratite. Ono što bismo napomenuli je da se sva jela pripremaju sa isključivo svežim namirnicama kako bi specijaliteti imali uvek kvalitetan ukus. U ponudi možete pronaći i veliki broj kvalitetnih vina, a u svakom trenutku osoblje restorana vam stoji na raspolaganju za preporuku vrhunskih vina. 

 

BALASEVIC RESTORAN


Enterijer Balasevic restorana odiše elegancijom i komforom, a u letnjim danima i večerima, možete uživati u nesvakidašnjoj bašti. Ukrašena raznovrsnim zelenilom, kao i japanskim vrtovima, pružiće vam fantastičan odmor uz odgovarajuću prigodnu muziku. Bašta ovog restorana proglašena je za najlepšu bašta u Beogradu, a zašto je to tako, predlažemo vam da dođete i uverite se u ovo što tvrdimo.

Profesionalno i ljubazno osoblje Balasevic restorana će dati sve od sebe kako bi se svaki gost osećao dobrodošlim u bilo kom trenutku. Bilo da je reč o poslovnom sastanku, popodnevnom ručku sa porodicom ili druženju sa prijateljima, topli i prijatni ambijent će vas ugostiti sa zadovoljstvom.

Što se tiče parkinga, obezbeđen je za sve posetioce, odnosno parking je kapaciteta do 120 automobila, tako da nećete imati brigu o vašem ljubimcu ukoliko se odlučite da provedete dan u ovom restoranu.


balasevic restoran

 

RESTORAN BALAŠEVIĆ LOKACIJA


Lokacija na kojoj se nalazi restoran Balašević je odaljena oko 7 km od centra Beograda i odiše prirodom. U neposrednoj blizini restorana nalazi se park šuma Košutnjak i Ada Ciganlija. Tačna adresa na kojoj se nalazi restoran Balašević je Miška Kranjca 17a, Beograd.

 

BALASEVIC RESTORAN KONTAKT


Kontakt telefon na koji možete rezervisati vaše mesto u Balasevic restoranu je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto u veoma prijatnom i elegantno ambijentu restorana sa vašim društvom ili porodicom.

Slike Restoran Balašević

Dodatne informacije

Parking

Da.

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master card

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Restoran Balašević

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Aleksandra D.
Aleksandra D.
Odlično mesto, bašta je prelepa
16.09.2020.