Restoran Hyde Park
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Hyde Park

Rezervacija Restoran Hyde Park

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1, 11000 Belgrade, Serbia

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

240

Hyde park koji se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Dedinju, potpuno će vas očarati već pri prvoj poseti. Svoj jedinstveni enterijer koji podseća na francuski stil i svaki detalj biran je sa puno ljubavi i pažnje što se da videti već na prvi pogled.

Svaki deo restorana urađen je drugačije i u drugačijim bojama, tako da vam nikada neće dosaditi ovaj restoran.

 

HYDE PARK RESTORAN


Hyde park restoran okuplja sve najveće hedoniste koji vole da uživaju u svakom smislu, od komfora do najlepših ukusa koje stvaraju najbolji šefovi kuhinje i koji će vas ostaviti bez teksta. Sam enterijer odiše tolikim mirom, a nestvarna bašta koja je kao iz bajke nudi pravu oazu mira za vas i vaše prijatelje. Ukoliko želite možda neku proslavu da organizujete ovde, budite uvereni da će to biti savršen dan za vas. Kapacitet sedećih mesta je do 240 zvanica.

U restoranu Hyde uživaćete u degustaciji najkvalitetnijih vina koja pristižu iz celog sveta, a ukoliko ste ljubitelji kvalitetnog vina Hyde restoran postaće vaše omiljeno mesto. Bašta je posebno blago ovog restorana tako da vam tokom leta preporučujemo jutarnju kaficu u ovom restoranu koja će za vas biti očaravajuća.

 

 

RESTORAN HYDE PARK ADRESA

Restoran iz bajke, Hyde Park nalazi se u najlepšem i najzelenijem delu Beograda, na Dedinju, na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1.


HYDE PARK RESTORAN KONTAKT

Ukoliko želie savršen ručak ili proslavu u restoranu Hyde Park, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp)

Slike Restoran Hyde Park

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Hyde Park

Najčešća pitanja

Koja je cena dočeka u restoranu Imperium Hall?

Od 35€

Ko nastupa za doček Nove godine u restoranu Imperium Hall?

Za doček nastupaju Jelena Pavlović (Zvezde Granda) i Nikola Miletić (ex Miami bend)

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(0) Komentara