Restoran Hyde Park
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Restoran Hyde Park

rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Hyde Park

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1, 11000 Belgrade, Serbia

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

240

Restoran Hyde park koji se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Dedinju i potpuno će vas očarati već pri prvoj poseti. Svoj jedinstveni enterijer koji podseća na francuski stil i svaki detalj biran je sa puno ljubavi i pažnje što se da videti već na prvi pogled.

 

Za one koji ipak vole slikovitije objašnjenje: ako ste gledali film Alisa u zemlji čuda i čuveni segment filma - čajanka, onda je ovo najrealniji primer enterijera ovog restorana. Sa toliko čarobnih detalja, koji se razlikuju, napravljen je savršen spoj nespojivog i očarava na prvi pogled. 

 

Svoje mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212

 

restoran hyde park

 

HYDE PARK RESTORAN


Hyde park restoran okuplja sve najveće hedoniste koji vole da uživaju u svakom smislu, od komfora do najlepših ukusa koje stvaraju najbolji šefovi kuhinje i koji će vas ostaviti bez teksta.

Sam enterijer odiše tolikim mirom, a nestvarna bašta koja je kao iz bajke nudi pravu oazu mira za vas i vaše prijatelje. Ukoliko želite možda neku proslavu da organizujete ovde, budite uvereni da će to biti savršen dan za vas.

Kapacitet sedećih mesta restorana Hyde park je do 240 zvanica i može se prilagoditi upravo onako kako vama odgovara. 

 

hyde park restoran

 

U restoranu Hyde park uživaćete u degustaciji najkvalitetnijih vina koja pristižu iz celog sveta, a ukoliko ste upravo ljubitelji istog, Hyde park restoran postaće vaše omiljeno mesto.

 

Još jedna stvar koja izdvaja ovaj restoran od drugih je i krov koji se otvara ali i drvo koje raste u restoranu, odnosno, oko koga je ovaj restoran sagrađen. Prosto je neverovatno koliko zanimljivih detalja i priča ima ovaj, biser od restoranu u Beogradu. 

 

 

RESTORAN HYDE PARK BAŠTA

Bašta restorana Hyde park je nešto posebno što se ne viđa svaki dan, a pogotovo ne u Beogradu. Svaki deo dana nosi svoju čar pa tako ako se odliučite da ovde popijete svoju prvu kafu, uživaće te u jarkim bojama zelenila i cveća.

 

restoran hyde park basta nocu

 

Noć već ima svoju priču: i ako se fizički nalazite na istom mestu, noć ovoj bašti, daje posebnu draž. Kako je menadžment jednom prilikom rekao: noć u bašti restorana Hyde park je pravo mesto za sve romantike. 

 

 

RESTORAN HYDE PARK SLIKE

 

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

restoran hyde park

 

RESTORAN HYDE PARK ADRESA

Restoran iz bajke, Hyde Park nalazi se u najlepšem i najzelenijem delu Beograda, na Dedinju, na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1.


HYDE PARK RESTORAN KONTAKT

Ukoliko želie savršen ručak ili proslavu u restoranu Hyde Park, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp)

Slike Restoran Hyde Park

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Hyde Park

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Lucy
Lucy
Hyde park restaurant is really amazing. I love service here fireboy and watergirl
24.11.2021.
CVETKO
CVETKO
Ljubazno vas molim za vašu e-adresu. Imam grupu 45 penzionera iz Slovenije i 25.10 u 14:00 imao bi ručak kod vas javite se molim na: [email protected] Hvala
12.10.2021.
Daca Senjak
Daca Senjak
Restoran Hyde Park je najlepši restoran u Beogradu, Mnogo devojaka dolazi se fotka za instagram. Rezervišu na 062-262-212 i urade spektakularni foto sešn. Sve preporuke za Hajd Park.
29.07.2021.
Hajd Park Restoran
Hajd Park Restoran
Najlepše rustično mesto u Beogradu. Potpuno magično, šarmantno i zavodljivo. Prelepo u svim godišnjim dobima. Cenovnik je savršeno dizajniran. Da imam svoj lokal kopirao bih vas.
26.09.2020.