Restoran Hyde Park
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restoran Hyde Park

Rezervacija Restoran Hyde Park

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1, 11000 Belgrade, Serbia

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

240

Hyde park koji se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Dedinju, potpuno će vas očarati već pri prvoj poseti. Svoj jedinstveni enterijer koji podseća na francuski stil i svaki detalj biran je sa puno ljubavi i pažnje što se da videti već na prvi pogled.

Svaki deo restorana urađen je drugačije i u drugačijim bojama, tako da vam nikada neće dosaditi ovaj restoran.

 

HYDE PARK RESTORAN


Hyde park restoran okuplja sve najveće hedoniste koji vole da uživaju u svakom smislu, od komfora do najlepših ukusa koje stvaraju najbolji šefovi kuhinje i koji će vas ostaviti bez teksta. Sam enterijer odiše tolikim mirom, a nestvarna bašta koja je kao iz bajke nudi pravu oazu mira za vas i vaše prijatelje. Ukoliko želite možda neku proslavu da organizujete ovde, budite uvereni da će to biti savršen dan za vas. Kapacitet sedećih mesta je do 240 zvanica.

U restoranu Hyde uživaćete u degustaciji najkvalitetnijih vina koja pristižu iz celog sveta, a ukoliko ste ljubitelji kvalitetnog vina Hyde restoran postaće vaše omiljeno mesto. Bašta je posebno blago ovog restorana tako da vam tokom leta preporučujemo jutarnju kaficu u ovom restoranu koja će za vas biti očaravajuća.

 

 

RESTORAN HYDE PARK ADRESA

Restoran iz bajke, Hyde Park nalazi se u najlepšem i najzelenijem delu Beograda, na Dedinju, na adresi Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 / Botićeva 1.


HYDE PARK RESTORAN KONTAKT

Ukoliko želie savršen ručak ili proslavu u restoranu Hyde Park, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp)

Slike Restoran Hyde Park

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restoran Hyde Park

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(0) Komentara