Restoran Kafana Tri Šešira
- Rezervacije: 062/262-212
(7)

Program Restoran Kafana Tri Šešira

Rezervacija Restoran Kafana Tri Šešira

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Info & Rez: 062/780-100

Kafana Tri šešira jedna od najstarijih u Skadarliji. Otvorena 1864. godine u kući u kojoj je prethodno bila zanatska radionica, čiji su zaštitni znak bila tri plehana šešira. 1901. godine kada je  srušena kafana Dardaneli koja je bila mesto okupljanja beogradskih boema, noćni život tadašnjeg Beograda premešta se u Skadarliju, naročito u Tri šešira.

Mnogi poznati beogradski umetnici i pisci su u ovoj kafani pisali i pevali. U Skadarliji su tada kovane zavere, izdavani časopisi i pisane pesme. Kroz 3 šešira tada su prošli Đura Jakšić, koji je stanovao preko puta kafane, Branislav Nušić, glumac Čiča Ilija Stanojević, Tin Ujević... U novije vreme restoran je ugostio kralja Huana Karlosa, Džordža Buša, Vili Branta...

Restoran Tri šešira raspolaže sa 184 mesta i dodatnih 80 u bašti. Služe se specijaliteti nacionalne kuhinje: topla i hladna predjela, supe i čorbe, kao i tradicionalni specijaliteti sa roštilja. Među raznovrsnim pićima nudi se veliki izbor domaćih rakija.

Pored dobre klope restoran kafana Tri šešira je poznat i po sjajnom provodu, jer vas svake večeri očekuju tamburaši uživo.

Slike Restoran Kafana Tri Šešira

ADRESA Restoran Kafana Tri Šešira

Nova Godina - Restoran Kafana Tri Šešira - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Restoran Kafana Tri Šešira - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 5 =
(7) Komentara
Restoran Tri Sesira - Skadarlija - Nova gidina - Docek 2018 Beograd

Restoran Tri Sesira - Skadarlija - Nova gidina - Docek 2018 Beograd

Nova godina u Beogradu, restoran i boemska cetvrt Skadarlija su se pokazalii kao neverovatan spoj. Ponuda Nove godine u Skadarliji 2018 godine u restoranu Tri Sesira uskoro ce biti ubjavljena u okviru rubrike Nova godina. Ovaj docek Nove gidine koji je tako blizu ali upste ne potseca na doček Nove godine na trgu u Beogradu je svaje godine rasprodat. Skadarlija i Beograd su ovaj put pokazali da su jedan od najboljih dočeka U regionu. Priverite zasto su za novu godinu u Skadarliji sva mesta rasprodata.
09.11.2017. by Restoran Tri Sesira - Skadarlija - Nova gidina - Docek 2018 Beograd
Jovan

Jovan

Cesto ovde jedem jer su porcije obilne, a usluga na nivou!
24.01.2017. by Jovan
Misa

Misa

Lepo uradjeno,pohvaleee
24.01.2017. by Misa
Zoran

Zoran

Prezadovoljna,pohvale i sve preporuke,ljubazno osoblje dobar ambijent,sve u svemu odlicno mesto za uzivanje i opustanje!
24.01.2017. by Zoran
M.I.

M.I.

Nisam bolje jeo u Beogradu!:)
24.01.2017. by M.I.
Marija

Marija

Kvalitet hrane je odlican, usluga i ambijent su super.
24.01.2017. by Marija
NIkola

NIkola

Sve pohvale za osoblje i prelep ambijent, meni je kruna svega.
24.01.2017. by NIkola