Restorani
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Restorani

Rezervacija Restorani

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jug Bogdanova 10, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 -00:00

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU MOKUM 

 

U srcu grada, sa pogledom koji ostavlja bez daha, nalazi se jedan od najlepših restorana u Beogradu. Restoran Mokum svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime naš restoran može da se pohvali.

Restoran Mokum se nalazi na krovu hotela Amsterdam koji je lociran u samom centru Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici. Nedaleko od restorana se nalazi najpoznatije šetalište u Beogradu Knez Mihajlova ulica, zatim kalemegdanska tvrđava sa svim svojim čarima koje nudi, veliki broj muzeja, Kombank dvorana, bioskopi, Ušće Shopping Centar, Savamala, savsko šetalište, ali i jedan od najlepših gradskih kompleksa – Beograd na vodi.

Zašto se restoran zove Mokum? Mokum je nadimak za grad Amsterdam. Reč Mokum znači utočišt”, a ustalilo se među meštanima početkom 20. veka. Kako se restoran nalazi na krovu hotela Amsterdam, otuda i naziv Mokum.

Sa svojim zidovim od stakla, restoran nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.

Dvostruki život je ono što restoran Mokum izdvaja od drugih restorana. Dva različita ambijenta u zavisnosti od doba dana. Opuštena, porodična atmosfera preko dana i romantična i elegantna u toku večeri.

Kada je reč o meniju restorana, u ponudi su hladna i topla predjela, supe, obrok salate, rižota, paste, mesa, stekovi, riba. Kuća preporučuje biftek Key Largo, piletinu Sofija Loren, jagnjeću kolenicu Ešli i jođ mnogo toga. Kada je reč o desertima, izbor je zaista širok - od mlečnog musa do limun tarta. 

Izuzetno je bogata i ponuda vina, pa tako možete da uživate u onima iz naše zemlje, kao i francuskom,italijanskim, makedonskim, hrvatskim. U vinskoj karti pronaći ćete i desertna vina, čuveni bermet i crnu tamjaniku.

Mokum je dostupan i za vaše proslave.

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Mokum restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Mokum restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Mokum: 062/262-212

Slike Restorani

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Restorani

NOVA GODINA BEOGRAD - Restorani - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 7 =
(0) Komentara