Hurricane

(196)

HURRICANE GRUPA


Hurricane je srpska ženska muzička pop grupa koju čine pevačice Sanja, Ksenija i Ivana. Grupa je osnovana 2017. godine sa planom da se snimaju pesme za inostrano tržište. U septembru 2019. godine grupa Hurricane proslavile su se u Srbiji sa pesmom Favorito koja je postala jedan od najslušanijih hitova.

Nakon audicije koja je održana u Beogradu, za članice Hurricane grupe izabrane su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Prva pesma koju su snimile dobila je naziv Irma i Maria i predstavlja poziv za pomoć nekim delovima Kariba koje su pogodili cikloni Irma i Maria. Snimile su još nekoliko singlova na engleskom jeziku, kao i nekoliko nekoliko prerada popularnih pesama poznatih izvođača.

Nakon što su se u Srbiji proslavile sa pesmom Favorito, nekoliko meseci kasnije izbacili su pesmu Avantura koja takođe za veoma kratak vremenski period postaje pravi hit. Spot za tu pesmu snimile su na Karibima, a pesmu su objavile u novembru iste godine. Početkom 2020. godine izbacuju pesmu pod nazivom Brzi prsti koja ubedljivo zauzima prvo mesto na YouTube Trending listi.

Posle pesme Brzi prsti, grupa Hurricane objavljuju da će učestvovati na Beoviziji 2020. sa pesmom Hasta La Vista sa kojom pobeđuju na tom takmičenju i dobijaju tu čast da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Roterdamu 2020. godine.

 

hurricane pevacice

 

HURRICANE PEVACICE


Grupa Hurricane u svom sastavu ima tri fantastične pevačice koje svojim glasom i stasom atmosferu na svojim nastupima dovode do zapaljenja. Neke su već poznate javnosti, a one su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Nakon pesme i spota Favorito, podigle su veliku prašinu na sceni i privukle veliku pažanju na sebe.


hurricane ivana nikolic

HURRICANE IVANA


Ivana Nikolić je sadašnja članica grupe Hurricane, a pre slave koju je stekla sa sadašnjom grupom, javnosti je bila poznata kao profesionalna plesačica i pojavljivala se u nekoliko spotova popularnih današnjih izvođača. U centar medijske pažnje zapala je početkom 2019. godine kada je u jednom beogradskom restoranu upoznala i fotografisala se sa popularnim Džonijem Depom (eng. Johnny Deep).


hurricane ksenija knezevic
 

HURRICANE KSENIJA 


Ksenija Knežević je ćerka poznatog crnogorskog pevača i kantautora Kneza, koja je kao sedamnaestogodišnjakinja učestvovala na Beosongu 2013. godine zajedno sa drugaricama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu postigle veliki uspeh. Zajedno sa svojim ocem Knezom, bila je gost je u novom kulinarskom šou programu Na večeri kod koja se emituje na RTS 1.

 
hurricane sanja vucic

HURRICANE SANJA


Sanja Vučić je pevačica iz grupe Hurricane koja je već poznata javnosti. Šira javnost ju je upoznala 2016. godine kada je predstavljala Srbiju na Evroviziji. Sanja je pevačica sa neverovatnim glasovnim sposobnostima, a pre nego što je postala članica grupe Hurricane, bavila je se sa različitim muzičkim žanrovima kao što je rege, džez, dab, pank – rok i bila je vokla u krosover – rege bendu ZAA.

Što se tiče muzičkog obrazovanja, Sanja se od malena bavila solo pevanjem, a zanimljivo je to što su joj i roditelji pevači. Rođena je u Kruševcu, kao mala učila je da peva stare narodne pesme i sevdalinke, što uopšte nije iznenađujuća informacija za nju.

Srbiju je predstavljana na Evroviziji 2016. godine sa pesmom Goodbye (Shelter), gde je tekst pesme baziran na problemu nasilje nad ženama. Po glasovima publike i žirija otišla je u veliko finale.

 

HURRICANE NASTUPI


Grupu Hurricane imali ste priliku da slušate na njihovim nastupima u popularnim beogradskim noćnim klubovima kao što je klub Kasina, klub kafana Tarapana, klub Gotik i mnogi drugi. Takođe, veoma su popularne širom regiona i Evrope, gde veoma često nastupaju.

Atmosfera na njihovim nastupima svaki put se dovede do samog vrhunca, jer kad je u pitanju koreografski nastup tu su potpuno dominantne.

 

HURRICANE NOVA GODINA

Najuspešnija domaća ženska grupa na našim prostorima Huricanne, zajedno sa koleginicom Indy, učinila je da Imperium Hall Nova godina 2022 bude jedan od najboljih dočeka u gradu o kome se još uvek priča.

Da li će fantastični trio i za predstojeći doček Nove godine nastupiti zajedno ili će nam atraktivne Uraganke ulepšati najluđu noć svojim solo nastupima, možete ekskluzivno saznati ukoliko kliknete na Nova godina, gde vas očekuju sve aktuelne informacije o novogodišnjim dešavanjima u Srbiji i regionu.

 

HURRICANE PESME


U dosadašnjoj karijeri, grupa Hurricane ili Uraganke kako ih nazivaju, izbacile su nekoliko pesama sa veoma zanimljivim video spotovima. Spisak pesama možete pogledati ispod:

- Irma, Maria

- Feel Right

- Personal

- Pain in your eyes

- Magic Night

- Favorito

- Avantura

- Brzi prsti

- Guallame El Pantalon

- Hasta La Vista

 

 

Hasta La Vista je pesma sa kojom su pobedile na takmičenju Beovizija možete je poslušati na linku ispod: 


Hurricane - Hasta La Vista FINALE BEOVIZIJE:

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi