Angellina

(1)

ANGELINA BIOGRAFIJA

Anđela Vujović poznatija pod pseudonimom Angellina je mlada srpska pop pevačica, rođena 1997. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine kada je učestvovala na Beosong takmičenju sa svoje tri drugarice iz razreda. Sa njihovom pesmom uspele se u da se plasiraju u top 15 pesama takmičenja, što je odličan uspeh za tri devojke iz srednje škole.

Pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, nastupala je u emisiji AmiG Show gde je pevala pesme od koleginica sa estrade u akustičnoj verziji. Njenu prvu pesmu, za koju je ona napisala tekst i muziku, objavila je krajem 2018. godine.

Naša redakcija susretala se sa veoma popularnom Angelinom u poznatim klubovima kao što su klub Brankow, klub Bank, klub Hype. Poznato je da je Angelina veliki ljubitelj elektronske muzike i da voli da se opusti u beogradskim klubovima nakon napornih nastupa.

 

ANGELINA DISKOGRAFIJA 

Angellina je u javnosti poznatija po akustičnim obradama pesama, a u dosadašnjoj karijeri snimila nekoliko pesama uz prateći spot, a te pesme su:

  • Potez loš
  • Ko si ti ustvari
  • Budi u blizini
  • Pile moje
  • Sijam
  • Hemija
  • Gad


Angelina nove pesme možete poslušati na linkovima ispod. Nove poesme Angelina imaju nazim Crne Noći i Neko kao ti možete poslušati na linku ispod:

 

ANGELINA NASTUPI 

Angelina veoma često nastupa u beogradskim klubovima, a neki od tih klubova su:

 

ANGELINA KONTAKT

Ako želite da rezervišete nastup mlade Angelline za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, možete to učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber, WhatsApp poruke.

 

Njenu jednu od najpopularniji pesamana YouTube možete poslušati na linku ispod: 

 

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

JA I TI ANDJELA

SVIDHJAS MI SE SAD BIH TE OZENIO I TRI DANA NEBI IZLAZILI IZ SOBEEE JA TI
23.03.2020. by JA I TI ANDJELA