Nadica Ademov

(0)

 

 

Nadira Ademov , poznatija kao Nadica Ademov je danas jedna od najpopularnjihi i najtraženijih pevačica na našim prostorima.

 

NADICA ADEMOV BIOGRAFIJA

Nadica Ademov je rođena 1996. godine u Makedoniji, a javnosti je postala poznata nakon takmičenja u Zvezdama Granda gde je postigla neverovatan uspeh. Iz Makedonije je došla zajedno sa roditeljima da živi u Suboticu wgde je živela dok se nije verila za svog tadašnjeg partnera.

Svoju ljubav prema muzici otkrila je još kao mala i kako kaže, od tada je znala da će se baviti muzikom. Svoj najveći uspeh smatra prijavom na takmičenje Zvezde Granda odakle njena karijera počinje. Ubrzo nakon takmičenja psotala je veoma tražena a neki je i zovu „Kraljica romske muzike“. Iako je mlada peva sve pesme i ne postoji pesma koju ne zna. Njen muzički uzor je Ceca Ražnatović čije pesme obožava da peva.

Njena ambicija je da snimi svoj prvi album zbog čega intezivno nastupa širom regiona kako bi ostvarila svoj san. Do danas ima nekoliko snimljnih pesama koje su dostile zaista neverovatan uspeh.

  

NADICA ADEMOV PESME

Daj Bože (2016)

To nisam ja (2017)

Loš je (2017)

Samo moj (2019)

Savršena laž (2020)

Hladna kao stena (2021)

Ni pod nokat (2022)

Sila ljubavi (2022)

Ključ (2022)

Zid plača (2022)

Šapat vetrova (2022)

 

NADICA ADEMOV NOVA GODINA

 

Iako još uvek nije objavljeno gde će Nadica Ademov nastupati za predstojeći doček Nove godine, ovu informaciju možete prvi saznati ukoliko pratite Nova godina Beograd, na kome se redovno ažuriraju sve aktuelne informacije o planiranim dočecima u Srbiji. Takođe, brzo, lako i pouzdano možete i rezervisati svoje mesto i obaviti kupovinu karata.

 

KONTAKT:

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend iz naše liste kako bivam ulepšao privatnu proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

U linku dole poslušajte dve sjajne pesme Nadice Ademov:

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi