Dragica Zlatić

(1)

 

Dragica Zlatić je srpska pop – folk pevačica iz Čačka i učestvovala je u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a rođena je 1989. godine.

 

DRAGICA ZLATIC BIOGRAFIJA


Dragica Zlatić za sebe kaže da je uporna i vredna, a kao manu navodi to da ume da bude veoma impulsivna. Što se tiče muzičkih uzora, od domaćih izvođača uzor je Neda Ukraden, a od svetskih imena Adel i Kristina Agilera.

2016. godine učestvovala je na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je stigla do samog finala i zauzela je 13. mesto.

Nastupi Dragice Zlatić u Beogradu su veoma traženi, a njene nastupe možete slušatiu raznim kafanama i na splavovima. Neki od lokala gde je nastupala su splav Kartel, kafana Ona Moja, splav Na vodi kafana i mnogi drugi.

 

DRAGICA ZLATIĆ NOVA GODINA

 

Harizmatična i atraktivna Dragica Zlatić izuzetno je popularna kod publike i kada je Nova godina u pitanju. Talentovana i energična pevačica, sjajnog glasa i odličnog repertoara, majstor je da napravi spektakularnu atmosferu i goste drži u dobrom ritmu Iina nogama do ranog jutra.

Za doček Nove godine nastupala je u brojnim popularnim lokalima i zabeležila nastupe o kojima se dugo pričalo. Pomenimo neke od njih:

Restoran Košuta doček 2023 , zajednički nastup sa Dragicom Zlatić i Urošem Živkovićem

svečana sala Nera, zajedno sa Darom Bubamarom

- splav-kafana Na vodi kafana, zajedno sa Markom Šabanovićem

- restoran As Lazić, Dragi Domić, Jelena Gerbec, Miloš Brkić i Dragica Zlatić priredili su najluđu noć za pamćenje itd.

Ukoliko želite da i vi za naredni doček budete deo najlepše novogodišnje čarolije, informišite se o mestu  nastupa Dragice Zlatić na kudaveceras.rs i rezervišite svoje mesto na vreme.

 

KONTAKT

Ukoliko vam je potreban bend za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, odaberite jedan od nekoliko bendova iz naše ponude, te nas kontaktirati na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi