Miloš Živković

(0)

MILOŠ ŽIVKOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Miloš Živković je srpski pop – folk pevač rođen 1993. godine u Beogradu, gde danas živi i radi. Miloš je od malih nogu bio zaljubljenik u muziku i fudbal. Par puta se takmičio u popularnom muzičkom šou Zvezde Granda, gde je čak stigao do finala ali nije prošao dalje.

Na svakom nastupu ispred žirija, dobijao je izvanredne komentare, a posebno se dopao Jeleni Karleuši koja je bila oduševljena njegovim glasom. Koliko se svideo Jeleni Karleuši govori to da je u emisiji poljubila Bosanca, drugog člana žirija, kako bi mu dao glas za direktan prolaz u sledeći krug (video se nalazi ispod teksta). 

Miloš je jedan od retkih talentovanih pevača, koji pevaju sa izuzetnom emocijom i energijom, a najviše voli da peva pesme za dušu. Najveća motivacija i uzor mu je popularni domaći folk pevač Aco Pejović.

Njegov talenat prepoznao je Ivan Dijanić, osnivač Metropolis Benda, još 2015. godine kada su imali prvi zajednički nastup, a pre nego što se prijavio za takmičenje Zvezde Granda.

 

Njegov nastup u Zvezdama Granda možete pogledati na linku ispod: 

 

MILOŠ ŽIVKOVIĆ NASTUPI

Miloš Živković iza sebe ima veliki broj nastupa, kako po noćnim klubovima i kafanama, tako i po privatnim i korporativnim proslavama. Neke od kafana gde je nastupao Miloš su: kafana Bajka, splav Bajkakafana Druga Kuća i mnoge druge.

 

MILOŠ ŽIVKOVIĆ NOVA GODINA

 

 Za doček Nove godine Miloš Živković nastupao je zajedno sa Metropolis bendom u restoranu Zlatnik Hall, gde su atmosferu doveli do  vrhunca.

Lud i nezaboravan novogodišnji provod priredio je i u kafani Bajkaklubu Gold i drugim mestima poznatim po sjajnoj ekipi I odličnom provodu.

Gde ćemo se sa Milošem družiti za narednu Novu godinu, premijerno otkrijte na Nova godina Beograd. 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: