Zorana Mićanović

(1)

 

Bilo da gledate popularno takmičenje Zvezde granda ili ne, sigurno ste čuli za ime Zorana Micanović, mladu devojku koja je obeležila poslednju sezonu takmičenja Zvezde granda. U pitanju je izuzetno talentovana pevačica kojoj kako mnogi trvde, predstoji zaista velika muzička karijera.

 

ZORANA MICANOVIC BIOGRAFIJA

 

Zorana Micanovic javnosti je postala poznata zahvlajujući novoj sezoni takmičenja Zvezde granda gde je svojim glasom i stasom oduševila kako žiri tako i celu publiku. Zorana Micanovic preko noci postala je poznata zahvaljujući svom talentu i pesmama koje je odabrala da otpeva. 

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste činjenica da Zorana ima tek 16 godina a već poseduje takve vokalne sposobnosti. Iako njena karijera ide ka samom vrhu, Zorana je odlučila da ne zapostavi školovanje.

Njen mentor u muzičkom takmičenju bio je Mili, koji je ujedno bio i rvorac njene nove i prve solo pesme pod nazivom "Sikter". Pesma je nakon objavljivanja uveliko završila u trendingu, i to ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona.

Ono što je sigurno, jeste da joj se smeši blistava muzička karijera, a do tada uživajte u njenoj novoj pesmi "Sikter" kao i u jednom od njenih nastupa tokom takmićenja:

  

 

 

 

 

ZORANA MIĆANOVIĆ NOVA GODINA

 

Nakon ovakvog uspeha u popularnom muzičkom takmičenju, mnoge interesuje Zorana Mićanović Nova godina, odnosno, da li će i gde nastupati u najluđoj večeri. 

S obzirom da još uvek nema zvaničnih potvrda gde će, kada je Nova godina u pitanju, nastupiti mlada, atraktivna i talentovana Zorana, pratite naš sajt ako želite da među prvima saznate najsvežije informacije u vezi nastupa popularnih pevača i dočeka Nove godine.

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi