Deni Boneštaj

(1)


Deni Boneštaj je srpsko – crnogorski pop – folk pevač, rođen 22. juna 1988. godine u Podgorici, a muzikom se bavi do svoje sedme godine. A svoju karijeru započeo je 2007. godine kada je objavio svoju prvu pesmu pod nazivom Idi.

 

DENI BONESTAJ BIOGRAFJA


U daljem tekstu možete pročitati Deni Bonestaj biografija, a reći ćemo vam da je još ko mali pokazivao talent i želju za muzikom, te je od svoje sedme godine učestvoao u horu „Zvezdice“.

Svoje muzičke početke započeo je nastupajući po raznim kafanama i klubovima, a prvu pesmu objavio je 2007. godine. Nakon toga snimio je još pesama, a neke od njih su Do pakla vozni red ali i njegov najveći hit Crno meče.

2009. godine snimio je duet sa Sandrom Afrikom pod nazivom Pogledaj me, a nakon toga i Voli me il’ ne voli, Idemo odavde i mnoge druge.

Što se tiče njegovog privatnog života, 2010. godine dobio je vanbračnu ćerku sa bivšom partnerkom Lucijom Šalov, sa kojom više ne živi. Nešto kasnije, oženio se sa Ines Vasiljević s kojom je dobio sina Nasera 2016. godine, a sinu je dao ime po Denijevom ocu.

 

DENI BONESTAJ PESME


Od 2007. godine Deni Bonestaj izbacio je veći broj singlova, ali i par dueta. Koje su to pesme, možete pogledati odmah ispod, ali i možete neke poslušati.

- Idi (iz mog života) (2007)

- Do pakla vozni red (2007)

- Crno meče (2007)

- Morfijum (2009)

- Pogledaj me (sa Sandrom Afrikom, 2009)

- Voli me il’ ne voli (2009)

- Idemo odavde (2011)

- Maske (2011)

- Strijelac (2011)

- Volim te na kvadrat (2012)

- Kafano (2014)

- Evropa (2015)

- Kad suze progovore (2017)

- Nađu me (2017)

- 9 dana (2018)

 

DENI BONEŠTAJ – VOLIM TE NA KVADRAT
 

 

DENI BONEŠTAJ - NADJU ME
 

 

DENI BONESTAJ CRNO MECE


Jedna od najpopularnijih pesama koje je Deni Bonestaj izbacio u svojoj karijeri je Crno Mece, a taj nezaboravni hit i spot možete pogledati na linku ispod.

 

 

DENI BONESTAJ NASTUPI


U dosadašnjoj karijeri imao je veliki broj nastupa, kako u Beogradu tako i širom Evrope. U Beogradu možete ga slušati na popularnim mestima za noćne izlaske, a neki od njih su Na Vodi Kafana, kafana Sokače ali i druge poznate kafane i klubovi. Često nastupa sa svojim koleginicama Stojče Sandić, Saška Hajder ali i druge.

Za Novu godinu Deni Boneštaj nastupao je na dobro poznatom splavu, Na vodi kafana Nova godina.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da angažujete bend ili pevača za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, možete nas kontaktirati na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi