Saška Hajder

(0)

SAŠKA HAJDER BIOGRAFIJA

 

Aleksandra Saška Hajder rođena je 1994. godine u Beogradu, a u javnosti se prvi put predstavila učešćem na takmičenju Zvezde Granda. Iako joj je žiri još u prvom krugu rekao da ne peva lepo, Saška je uspela da uđe u superfinale uprkos lošim komentarima. Publici je ostala upamćena po prelepom glasu i fenomenalnom izgledu.

Nakon završetka takmičenja Saška Hajder se posvetila radu na svojim pesmama i nastupima po beogradskim noćnim klubovima. Svoju pesmu objavila je početkom 2019. godine pod nazovim Bezimena, koju takođe možete poslušati na linku ispod:

 

 

SAŠKA HAJDER NASTUPI

 

Saška Hajder je mlada Zvezda Granda, i postala je veoma popularna u beogradskim kafanama, splavovima i noćnim klubovima. Neki od lokala gde je nastupala Saška su: splav kafana Uzbuna, klub Cosa Nostra, Gradska Kafana i mnoge druge.

Saška takođe nastupa i na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, ali i na drugim vrstama proslava.

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: