Stojče Sandić

(0)

 

 

Stojče Sandić je poznata beogradska pevačica koja već nekoliko godina puni svaki lokal u kojem nastupa. Svojevremeno se takmičila u Zvezdama Granda a najćešće je možemo slušati na mestima kao što su: Na Vodi Kafana, splav Uzbuna, kafana Ona moja i mnoga druga...

 

STOJČE SANDIĆ NOVA GODINA

 

Jedinstven glas, bogat repertoar i harizmatična energija učinili su da Stojče Sandić bude jedna od najtraženijih izvođača i kada je doček Nove godine u pitanju.

Da i te kako zna kako da zabavi goste i učini novogodišnju noć spektakularnom, pokazala je mnogo puta. Nova godina sa Stojče Sandić čekala se u kafani Na vodi kafana, splavu Principal, restoranu Aero itd. I svaki put je bilo nezaboravno.

Gde se sprema naredna najbolja novogodišnja žurka, na kojoj će se za vrhunsku atmosferu postarati upravo Stojče Sandić, otkriće vam Nova godina Beograd.

 

STOJCE SANDIĆ KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Aca Lukas
Ocene korisnika:
Slađa Allegro
Ocene korisnika: