Uroš Kosić

(0)

 

Uroš Kosić, sada već poznato ime u muzičkim vodama, sve češće možemo videti na najavama nastupa u popularnim beogradskim lokalima. U pitanju je pevač izuzetnog talenta i glasa, koji polako ali sigurno osvaja beogradsku publiku dokom nastupa. 

 

UROS KOSIC BIOGRAFIJA

 

Uroš Kosić javnosti je postao poznat po učešću na popularnom muzčkom takmičenju Zvezde granda gde je pokazao svoj neosporivi talenat za muziku i gde je svojim nastupima često oduševljavao kako žiri, tako i publiku sa malih ekrana. Uroš Kosić od malena je pokazivao talenat za muziku što je na kraju tokom ordrastanja i presudilo kao njegov životni put.

Uroš je rođen u Beogradu, gde je i odrastao, a za sebe kaže da je veoma uporan i u slobodno vreme uživa da trenira.Uroš Kosić do sada je nastupao u popularnim beogradskim lokalima i drugim gradovima širom Srbije, a neki od takvih lokala jeste poznata kafana Barberi gde je gotovo svaki put napravio pravi muzički spektakl.

 

UROŠ KOSIĆ NOVA GODINA

 

Najveseliji provod i nezaboravan doček Nove godine uz Uroša Kosića priželjkuju mnogobrojni fanovi mladog pevača. A gde će se ove godine slaviti do jutra uz ovog šarmantnog momka, otkrijte na portalu Nova godina Beograd.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Uroš Kosić uživo:

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi