Ana Pašić

(3)

 


Ana Pašić je ime koje sve češće možemo videti na najavama za nastupe u najpopularnijim beogradskim lokalima i u pitanju je jedna od izuzetnih takmičarki Zvezde granda koja je javnosti postala poznata upravo zbog učešća u pomenutom muzičkom takmičenju. Ukoliko do sada niste bili u prilici da je čujete, budite sigurni da će vas zasigurno oduševiti svojim neverovatnim glasom i stasom.


ANA PASIC BIOGRAFIJA

 

Ana Pašić rođena je u Beogradu 1997. godine i još kao mala pokazivala je talenat za muziku. Svoju muzičku karijeru započela je u takmičenju Zvezde granda nakon čega je njena muzička karijera postala ozbiljnija. Ana Pašić je veoma brzo doživela veliku popularnost, nakon čega je počela da nastupa u opularnim beogradskim lokalima poput kafane Barberi, kafane Bajka, Druge kuće, itd.


Ana Paišić u muzičkom takmičenju Zvezde granda oduševila je publiku i žiri, a mentor u takmičenju bio joj je Mili koji joj se maksimalno posvetio kako bi Ana pokazala svoj talenat u pravom svetlu. Sa velikim zadovoljstvom naglasila je da joj je muzički uzor Ceca Ražnatović.


Ana Pašić završila je Visoku turističku školu, ali je ljubav prema muzici definitivno presudila i čini se, da je i te kako krenula pravim putem. Ana je u tokom takmičenja naglasila da uživa u putovanjima, a najveće vrline su joj upornost i odgovornost. 

 


ANA PAŠIĆ NOVA GODINA

 

Gde će mlada zvezda u usponu Ana Pašić nastupiti za predstojeći doček Nove godine i učiniti da se nezaboravno provedete, saznajte na našem portalu kudaveceras.rs.

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajna Ana Pašić:

  

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend sa naše liste, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi