Barbara Bobak

(0)

 

 

Barbara Bobak, popularna srpska folk pevačica mađarskog porekla, koja danas oduševljava srca publike širom Balkana, rođena je 16. juna 1998. u slikovitom Futogu. Njena strast prema umetnosti nije novijeg datuma. Već u ranom detinjstvu Barbara je blistala na školskim binama. Uz klavir i školu glume, svoj glas je brusila pevajući u školskom horu, a srednjoškolske dane obeležili su joj i nastupi u ulozi voditeljke priredbi.

 

BARBARA BOBAK BIOGRAFIJA

 

Barbara Bobak je prve profesionalne korake u muzičkom svetu načinila kao članica bendova poput ‘Mačak Miše’, sa kojima je pevala na svadbama i drugim privatnim proslavama.

Pre nego što je stekla prepoznatljivo ime na estradnoj sceni, 2021. okušala se u i najgledanijem takmičenju ‘Zvezde Granda’, gde i nije prošla baš sjajno jer je ispala u prvom krugu. Ona sama ističe da na svoje ušešće nije ponosna jer se zbog prevelike treme, kako kaže - izblamirala kao nikad do sad.

Iako njen prvi javni nastup na sceni ‘Zvezda Granda’ nije prošao kako je očekivala, Barbara nije dozvolila da je to obeshrabri. Umesto toga, koristila je to iskustvo kao podsticaj za dalji rad na sebi.

Veza sa poznatim pevačem Darkom Lazićem, jednim od pobednika ovog popularnog takmičenja, donela joj je popularnost i ogromnu pažnju javnosti. Ali, nije samo njihova turbulentna ljubavna priča, koja je bila pod reflektorima novinara i društvenih mreža, zaslužna za njen uspeh. Uprkos brojnim izazovima, Barbara je, zahvaljujući svom neospornom talentu i hitovima, vrlo brzo postala favorit među mlađom generacijom i vinula se u sam vrh domaće estrade.

Atraktivna, sa prelepom crnom kosom i izvanrednim vokalom, Barbara je danas sinonim za dobru atmosferu i odličan provod. Njena popularnost raste svakodnevno, čineći je jednom od najtraženijih pevačica u regionu. Klubovi u kojima nastupa redovno beleže rekordne posete. Gde god da se pojavi, redovi fanova čekaju napolju, a ponekad je njena popularnost tolika da mnogi, koji nisu rezervisali mesto na vreme, ostaju ispred kluba, nadajući se da će uhvatiti bar deo magije koju Barbara Bobak na svojim nastupima pruža.

U svetu domaće muzike, Barbara Bobak je ime koje obećava i sasvim je jasno da su pred njom svetla budućnost i sjajna karijera.

 

BARBARA BOBAK NASTUPI

 

Barbara Bobak nastupi su uvek spektakularni.

Osim prepoznatljivog glasa i niza hitova, ona svoje fanove ostavlja bez daha i energičnim scenskim performansom koji dodatno podgreva atmosferu svakog nastupa.

Beogradska publika ima priliku da u njenim fantastičnim nastupima uživa u popularnim prestoničkim lokalima, kao što su: Port, Na vodi kafana, Wagner, Tarapana i mnogi drugi.

 

BARBARA BOBAK PESME

 

U dosadašnjoj karijeri objavila je nekoliko solo pesama:

Rekoše mi (2021)

Duplo gora (2022)

Sad malo pati (2022)

Zmija (2022)

Pogrešni (2023)

 

 

BARBARA BOBAK NOVA GODINA

 

Barbara Bobak, kako za redovne nastupe, tako i za doček Nove godine puni klubove, restoranei hale kako kod nas, tako i u inostranstvu. Pomenućemo neke od njenih novogodišnjih nastupa, o kojima se i danas priča:

 

 

S obzirom na to da je Barbara omiljena među širokom publikom, karte za doček na kome je ona zadužena za provod i atmosferu, uvek se rasprodaju u vrlo kratkomroku. Zato ne čekajte, informišite se na Nova godina Beograd o mestu njenog novogodišnjeg nastupa i obezbedite svoje karte na vreme.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog popularnog izvođača - DJ-a, pevača ili bend sa naše liste, kako bi vam ulepšali privatnu proslavu svojim sjajnim nastupom, pozovite 062/262/262 (sms, Viber, WhatsApp).

 

BARBARA BOBAK SLIKE

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Intagram / barbara.bobak

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi