Klub Up and Down
- Rezervacije: 062-262-212
(7)

Program Klub Up and Down

Rezervacija Klub Up and Down

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Studentski trg 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00 - 03:00

Muzika

Muzika uživo

Klub Up and Down je novootvoreni klub koji se nalazi na mestu nekadašnjeg kluba Kabinet na Studenskom trgu broj 15 i prestavlja provod na najvišem nivou do sada. Ova lokacija koja je dobro poznata po nezaboravnim noćima nastavlja da bude epicentar zabave za sve koji vole modernu verziju domaćeg provoda.

Upravo to vas očekuje u novom klubu Up n Down, koji je na samom otvaranju oduševio sve svoje psoetioce. Ideja za otvaranje ovog sjajnog kluba proizišla je iz želje da organizatori priušte svim gostima neverovatan provod i da postanu nezaobilazan deo vaših uspomena.

 

KLUB UP N DOWN BEOGRAD - MESTO NAJBOLJEG PROVODA

 

 

Klub Up  Down Beograd je novo mesto koje vam nudi provod na visokom nivou u svom ekskluzivnom i galantnom ambijentu. Očekuju vas fantastični nastupi popularnih muzičara koje ste imali prilike da slušate u prestižnim beogradskim lokalima. 

Očekujte jedinstvenu atmsoferu i neodoljiv provod u kojem ćete posebno uživati sa vašim prijateljima. Komfor i elegancija glavne su karakteristike kluba Up n down, zato se prepustite prefinjenosti ovog mesta.

Budite sigurni da vas očekuje uzbudljiva sezona u klubu Up n Down. Imajući na umu da klub vodi menadžment koji ima bogato iskustvo kada je provod u pitanju, očekuju vas uzbudljive večeri iz vikenda u vikend, zato se dobro spremite za magiju kvalitetnog provoda.

 

MUZIKA U KLUBU UP N DOWN

 

 

Oni koji su posetili sada već dobro poznati klub Up n Down, kažu da je muzika definitivno jedan od glavnih razloga zbog čega se uvek rado vraćaju na ovo mesto. Kao što smo pomenuli, ovde nastupaju najpopularniji pevači koji prave vrhunsku atmosferu i pevaju najveće hitove, zato rado preporučujemo da doživite čari kluba Up n Down, ukoliko već već niste do sada imali tu priliku.

Spremite se za večeri koje ćete danima prepričavati!

 

 

KLUB UP AND DOWN ADRESA

 

Lokacija na kojoj se nalazi klub Up and Down je Studentski Trg 15, Beograd. Na ovoj lokaciji nalazio se klub Kabinet, odnosno nekadašnji klub Vanila.

 

KLUB UP AND DOWN KONTAKT

 

Svoje mesto u klubu Up and Down možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Slike Klub Up and Down

Dodatne informacije

Parking

Da.

Plaćanje kreditnom karticom

Da.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Klub Up and Down

Najčešća pitanja

Koji je broj za rezervacije za klub Up n Down Beograd?

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(7) Komentara
Boris
Boris
Bahato i neprofesionalno obezbeđenje....koje, na kraju, pokvari sve
03.11.2022.
miklas
miklas
This is a very good post. Thanks for letting us know some good tips. I like your many articles it will help not only me but also many. coloring pages
13.10.2022.
Zemumac
Zemumac
Vezano za ovaj klub, greškom sa jutros napisao Kabinet, umesto Up and down. Jutros, oko 2 h su trojica članova obezbedjenja pretukla jednog mladića. Niti ih je napao, niti je mogao jer je manji odmsvakog.pojedinačno, već ga je napao izvesni Marko da ga izgura, kada se mladić pobunio što ga gura, Marko je hrabro pozvao jos dvojici kolega siledžija i zajedno su tukli dečka koji niie mogao da se brani, niti im je predstavljao bilo kakvu pretnju. Nakon dolaska policije, klub je pretresen ali dvojice heroja nije bilo. Postoji snimak koji ce policija tražiti nakon kvalifikacija težine ozlede. Danas su klubu gledali snimak interno pokušavajući da nadju momenat kada.mladić prvi udara obezbedjenje ali toga nije bilo. Želim svima lep provod u Up and down. "Obezbedjenje" im je sjajno. Ako ih ima 3 puta više od "izgrednika", koji moraju bito obavezno manji i bar malo pijani, nićete bezbedni.
22.04.2022.
Obecava
Obecava
Bice topina
25.10.2021.
Klub na studentskom trgu
Klub na studentskom trgu
Gore dole je super ime za klub. Pogotovu obzirom na situaciju.
18.10.2021.
Studentski Trg bogatiji za jos jedan sadrzaj
Studentski Trg bogatiji za jos jedan sadrzaj
Zbog prethodnih likala daje pocetnu ocenu 4 za klub restoran up and down. Mada obecava...
19.08.2020.
Odlicno ime za klub
Odlicno ime za klub
Jedvacekam da se otvori!
11.08.2020.