Acapulco bend

(0)

 

Acapulco bend je jedan od najpozntijih srpskih bendova u regionu koji je nastupao u najpopularnijim beogradskim lokalima i koji će vašu privatnu proslavu učiniti nezaboravnom. U pitanju su talentovani muzičari koji iza sebe imaju veliki uspeh koji i dan, danas traje.

 

ACAPULCO BEND BIOGRAFIJA

 

Acapulco bend postoji od 2004. godine i od tada ne prestaju da obuševljavaju publiku svojim hitovima i dinamičnim nastupima. Do danas su objavili dva uspešna albuma, dok je treći uveliko u pripremi. Energična svirka i dinamičan repertoar je ono što ih čini vrlo posebnim.

Nastupali su u Santo Domingo baru, na splavu River i mnogim drugim popularnim lokalima u Beogradu.

Pored regularnih svirki nastupali su i na mnogim festivalima i takmičenjima gde su osvojili veliki broj nagrada. Pored njihovih sjajnih pesama, Acapulco bend izvodi i ostale hitove velikih muzičara kako bi u potpunosti zadovoljio vaše potrebe kada su privatne proslave u pitanju.

Od žanrova sviraju narodnu, zabavnu stranu muziku (MTV), domaći rok i pop, etno i izvornu muziku. Ukoliko želite vrhunsku svirku i nezaboravan provod, Acapulco bend je idelana odabir za vas i vaše najdraže.

 

ACAPULCO BEND NOVA GODINA

 

Već dugi niz godina i kada je Nova godina u pitanju, Acapulco Bend jedan je od najtraženijih jer svaki njihov nastup znači da su na repertoaru: pozitivna energija, žestok ritam, najveći hitovi, razigrana atmosfera i nezaboravan doček Nove godine.

 

U nastavku uživajte u njihovim sjajnima pesmama koje će vam se sigurno dopasti:

  

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da odaberete neki bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu, možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi