Adam i Eva bend

(0)

 

 

Adam i Eva bend jedan je od najpopularnijih bendova iz Srbije koji će se potruditi da vam ulepšaju svaku proslavu i učine je nezaboravnom. Kao bend sa velikim iskustvom, budite sigurni da vas očekuje pravi spektakl. Adam i Eva bend čini bend od nekoliko muzičara, a svojim spajanjem nastao je fenomenalan bend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

ADAM I EVA BEND BIOGRAFIJA

 

Adam i Eva bend čine muški vokal, dva ženska vokala, violina, harmonika, dve klavijature,  i bubanj. Svi članovi benda poseduju licence, što dovoljno govori u njihovom ozbiljnom pristutu u poslu. Adam i Eva bend iza sebe ima veliki broj uspešnih proslava koje su protekle fenomenalno, zbog čega su najčešći odabir za svaku priliku.

Što se muzike tiče, pevaju narodno, zabavno, popr i rock, a muzički repertoar im je veoma bogat. Cilj ovog benda je da učine vaš specijalan dan posebnim, zbog čega će uvek pratiti reakcije gostiju i vas kako bi vam priredili spektakl koji očekujete.

Raspoloženi su za svaki dogovor, zato budite uvereni da će sve biti baš onako kako ste zamislili. Adam i Eva bend nastupa i po klubovima i kafanama, ali nastupaju i na privatnim proslavama svih tipova. Ono što moramo napomenuti, jeste da je Nova godina uz ovaj bend zaista nezaboravna novogodišnja žurka.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Adam i Eva bend:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu možete nas kontatkirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi