Aleksandra Dabić

(16)

 

 

Aleksandra Dabić rođena je u Skoplju 17. septembra 1986. godine. Najraniji period života provela je na Kosovu i Metohiji, u Uroševcu. Od malih nogu pokazivala je talenat za muziku i pevala na školskim manifestacijama. Učiteljica ju je naučila prvim narodnim, kosovskim i makedonskim, pesmama. Igrala je u folklornom ansamblu u Uroševcu, trenirala karate i košarku.

 

ALEKSANDRA DABIĆ BIOGRAFIJA

 

Od 1999. godine živi u Leskovcu sa porodicom i tu završava gimnaziju i nižu muzičku školu “Stanislav Binički”. Upisala je i srednju muzičku školu, koju je nastavila u Beogradu, u školi „Vojislav Vučković“. Svirala je flautu u nižoj muzičkoj i išla na solo pevanje, dok je u srednjoj muzičkoj školi pohađala odsek solo pevanje i imala uporedni klavir. Aleksandra, takođe, svira i gitaru.

2005. godine upisala je studije francuskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Diplomirala je 2009. godine.

Peva stranu i domaću muziku, narodnu i zabavnu. Privatno sluša različite žanrove muzike i uživa u svom poslu. Polako, ali sigurno gradi karijeru uz pomoć prijatelja i porodice koji joj pružaju neizmernu podršku. U slobodno vreme ide na fitnes i trčanje. Živi u Beogradu.

 

ALEKSANDRA DABIĆ NASTUPI

 

Aleksandra Dabić aktivno peva sa bendovima od 2008. godine i nastupa u klubovima i na privatnim proslavama u Beogradu, kao i širom Srbije i regiona.

Učestvovala je na brojnim muzičkim takmičenjima što joj je pomoglo da stekne poznanstva sa muzičarima i iskustvo pred kamerama: finale šou-programa TV Pink “Niko kao ja” 2003. godine, “Folk talenti Renomea” 4. mesto 2009. u Bijeljini, Bitef karaoke 2011. i 1. mesto u Beogradu.

Na takmičenju “Prvi glas Srbije” 2011. godine osvojila je 4. mesto. 2013. godine bila je učesnica„Beosonga“. 2021. takmičila se u „Zvezdama Granda“ (sa mentorkom Viki Miljković) gde je, na veliko iznenađenje i razočarenje publike, ispala u četvrtfinalu.

Zahvaljujući takmičenju, Aleksandri su se otvorila mnoga vrata, pa je tako od nedavno počela da prati Sašu Matića na velikim turnejama širom regiona.

 

ALEKSANDRA DABIĆ PESME

 

U dosadašnjoj karijeri objavila je nekoliko solo pesama:

Fališ mi prokleto (2012)

Savršen kraj (2013), pesma sa Beosonga, 6. mesto u polufinalu

Pauk (2013)

Letnja prevara (2014)

Godinama (2014)

Ljubav je kocka (2015)

Mene čuva bog (2017)

Istanbul (2022)

Postelja od uspomena (2023)

 

 

 

ALEKSANDRA DABIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko ste ljubitelj prave novogodišnje atmosfere i dobrog provoda, sigurni smo da će Nova godina uz Aleksandru Dabić i ispuniti i prevazići sva vaša očekivanja. Pratite nas i prvi saznajte gde će ova fantastična pevačica nastupiti za predstojeći doček Nove godine.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste, kako bi vam ulepšali privatnu proslavu svojim nastupom, pozovite 062/262/262 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

ALEKSANDRA DABIĆ SLIKE

 

  

 

 

  

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi