Alem Kadic

(0)

 

Alem Kadić javnosti je postao poznat nakon svog učešća u popularnom takmičenju Zvezde granda. Jedan je o takmičara koji je stigao do samog finala zahvaljujući svom neverovatnom glasu.

 

ALEM KADIC BIOGRAFIJA

 

Alem Kadić je jedan od takmičara Zvezde granda emisije koji je došao do samog finala, a njegov mentor bio je Dragan Stojković. Zahvaljujući Draganu savladao je sve tehnike pevanja i definitivno nikoga nije ostavio ravnodušnim svojim vokalom.

Alem Kadić rođen je 1986. godine u Jablanici i od malena je pokazivao sklonost ka muzici. To se kasnije i ostvarilo, zbog čega je vremenom počeo sve ozbiljnije da se bavi muzikom.

Alem Kadić je već jednom nastupao u muzičkom takmičenju Zvezde granda ali ga je tada savladala trema i nije pokazao svoj maksimum.

Ovog puta oduševio je žiri u publiku i zasluženo stigao do samog finala. Alem Kadić takođe ima i svoju jednu pesmu čiji je naziv "Račun za ljubav" i možete je čuti u nastavku teksta.

Ono što je sigurno, jeste da mu predstoji velika muzička karijera jer zaista psoeduje neverovatan talenat za muziku i pevanje.

 

ALEM KADIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas zanima da li će se i gde Nova godina čekati uz nastup sjajnog Alema Kadića, posetite kudaveceras.rs na kome, pored aktuelnih novogodišnjih informacija, možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček.

 

U nastavku poslušajte kako je nastupao Alen Kadić u muzičkom takmičenju Zvezde granda:

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi