Ana Vuletić

(0)

 

Ana Vuletić javnosti je postala poznata nakon brojnih nastupa u Beogradu u najpopularnijim barovima i restoranima. Izuzetno talentovana i fenomenalnog glasa, Ana Vuletić postala je jedna od najtraženijih pevačica u Beogradu.

 

ANA VULETIC BIOGRAFIJA

 

Ana Vuletić je iz Beograda a pored pevanja i studira. Kako je nekoliko puta naglasila, muzika je njena ljubav bila od malena. Još tada je pokazala veliko interesovanje, što je rezultiralo današnjim uspehom i pomaku u njenoj muzičkoj karijeri.

Ana Vuletić nastupala je u Santo Domingo baru, u restoranu Cross, u Shisha Hill baru, restoran Košnica, i mnogim drugim popularnim mestima.

 

A gde će Ana Vuletić nastupiti za doček Nove godine, saznaćete ukoliko posetite Nova godina Beograd gde vas očekuju najkompletnije informacije o svim organizovanim dočecima u srpskoj prestonici, nadaleko čuvenoj po najboljem provodu.

 

ana vuletic

 

 

U nastavku uživajte u njenom glasu i sjajnim nastupima:

 

 

 

  

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog našeg pevača ili bend za proslavu, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi