Andrija Jo

(12)

 

Andrija Jović rođen je 1998. godine u Leskovcu. Jedan je od najpoznatijih jutjubera naše današnjice koji se bavi najrazličitijim temama odnosno vgolovanjem a pored toga i pevanjem.

 

ANDRIJA JO BIOGRAFIJA

Zbog svog širokog sadržaja u vlogovima kada su teme u pitanju njegov kanal je postao veoma posećen. Pored svog vlogovanja Andrija Jo se bavi i muzikom i ima nekoliko svojih pesama koje su postigle veliki uspeh. Ne možemo izostaviti činjenicu da je Andrija postao poznat posebno kada se prijavio na učešće na Beoviziji sa pesmom „Meduza“ sa kojom se uspešno plasirao u finale. On kaže da mu je učešće na Beoviziji donelo i fanove malo starije populacije. Pored njegovih pesama Andrija uživa da peva covere velikih hitova što govori da mu se bliži velika muzička karijera.

Da je Andrija veoma talentovan govori i činjenica da se aktivno bavi modelingom, kao i da je skoro dobio glumačku ulogu u popularnoj domaćoj seriji „Sinđelići“.

Andrija Jo nastupa širom Srbije i Evrope, a šuška se da će uskoro nastupiti u nekom od naših beogradskih splavova

 

 

ANDRIJA JO PESME

Opusti se (2018)

Niđe veze (2019)

Žurim (2019) ft. Indy

Oči meduze (2020)

Shtatelek (2020)

Glasine (2020)

Kiseonik (2020)

Šta je bilo, bilo je (2021)

Bez kompromisa (2022)

  

U linku ispod poslušajte pesmu koju je izveo na Evroviziji  pod nazivom "Oči meduze" kao i pesmu pod nazivom pesmu „Shtatelek“:

 

 

 

ANDRIJA JO NOVA GODINA

Da li će i gde mladi Andrija Jo nastupiti za predstojeći doček Nove godine, možete ekskluzivno saznati ukoliko redovno pratite naš portal Nova godina Beograd.

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste da vam ulepšaju privatnu proslavu svojim nastupom, možete kontaktirati 062/262/262 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

ANDRIJA JO SLIKE

 

andrija jo

 Foto: Instagram

 

andrija jo

  Foto: Instagram

 

andrija jo

  Foto: Instagram

 

andrija jo Foto: Instagram

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi