Bend Medeno srce

(0)

 

Bend Medeno srce jedan je od najtraženijih bendova iz Srbije za sve vrste proslava. Ukoliko želite pravi muzički spektakl i veliko iskustvo, bend Medeno srce je tu da zadovolji sve vaše potrebe. U pitanju je bend sa dugogodišnjim iskustvom u muzici, a u istom sastavu postoje još od davne 2000. godine. Ovo je dovoljan pokazatelj da je svima u bendu važno da se vi i vaši gosti dobro provedete i uživate u njihovoj profesionalnosti i talentu.

 

BEND MEDENO SRCE BIOGRAFIJA

 

Bend Medeno srce čini nekolik osjajnih muzičara koji se zajedno trude da vam priušte pravi spektakl. Kao bend koji dugo postoji, budite sigurni da ćete se uz njih dobro zabaviti. Njihov muzički repertoar je sačinjen od narodne, pop, folk, evergreen muzike kako domaće, tako i strane. 

Zajedničkim dogovorom možete napraviti plan liste pesama uz koje ćete se dobro zabaviti sa vašim gostima. Repertoar je bogat i raznovrstan, zato očekujte proslavu iz snova. Bend Medeno srce iza sebe ima veliki broj uspešnih proslava koje se i dan, danas prepričavaju, zato ne propustite priliku da pravi profesionalci ulepšaju vaš važan dan.

Bend Medeno srce često nastupa u restoranima i kafanama, ali su njihova posebna specijalnost proslave kojim još niko nije odoleo. Pored toga što su izuzetno talentovani, uživaćete u njihovoj odličnoj energiji koju rad oprenose na svoje goste. Ono što iz iskustva preporučujemo, jeste doček Nove godine uz bend Medeno srce.

Odaberite najbolje za sebe i uživajte u vašem specijalnom danu koji će vam Bend Medeno srce ulepšati.

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni bend Medeno srce:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara