Benjamin Kličić

(1)

 

 

Benjamin Kličić jedan je od finalista muzičkog takmičenja Zvezde granda 2019. godine, gde je svojim nastupom i talentom oduševio sve prisutne u studiju.

 

 

BENJAMIN KLICIC BIOGRAFIJA

 

Benjamin Kličić rođen je 1997. godine u Kopru, Slovenija. Benjamin je jedan od momaka koji je još kao mali pokazivao ljubav prema muzici, a nakon što je odrastao počeo je da nastupa povremeno u različitim lokalima. U Sloveniji je završio srednju medicinsku školu, a u slobodno vreme uživa u čitanju knjiga.

Benjamin se u takmičenju istakao svojim talentom i fantastičnim glasom kojim je ubrzo osvojio srca publike i žirija. Na takmičenje Zvezde granda prijavio se kako bi široj javnosti pokazao svoj talenat i ljubav prema muzici, što je većina i prepoznala.

Njegov mentor na takmičenju bila je Viki Miljković koja ga je na pravi način uvela u svet muzike i omogućila mu da se istakne u pravom svetlu tokom učešća.

Većina se slaže sa činjenicom da se Benjaminu smeši blistava muzička karijera, i ono što je sigurno, jeste da je rođen za muziku i pevanje.

 

BENJAMIN KLIČIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelna zbivanja kada je u pitanju Nova godina, kao i gde će Benjamin Kličić nastupati za doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, kupovinu karata i rezervacije.

 

 U nastavku poslušajte kako je nastupao sjajni Benjamin Kličić:

 

  

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi