Biljana Milovanović

(6)Vrlo simpatična i dinamična, jedinstvenog glasa i stasa, Biljana Milovanović postaje pravi biser u moru fantastičnih vokala na našoj sceni.

BILJANA MILOVANOVIĆ BIOGRAFIJA

Rođena 1995. godine u Beogradu, sa svojih 15 godina počinje svoju pevačku karijeru. Iako je roditelji u početku nisu podržavali zbog školovanja, sa svojih 19 godina upisala je muzičku školu „Dr. Vojislav Vučković“ i vrlo brzo i uspešno je završila. Sa 20 godina otvaraju se putevi za solo pevanje. U međuvremenu je završila FON, ali je svakako presudila ljubav prema pevanju i tome se potpuno posvetila. Danas redovno ide na časove pevanja kod Miloša Markovića i dosta ulaže u svoj fantastičan glas i karijeru. Pored pevanja Biljana se bavi marketingom i ima svoju kolekciju nakita pod nazivom Mbrand Unique koji možete pogledati na instagram stanici jednim klikom. Kao mlađa trenirala je Latino i Hip Hop ples u čemu je bila vrlo uspešna.


biljana biografija

 

BILJANA NASTUPI I GOSTOVANJA

 

Sa 18 godina takmičila se na festivalu „Dani studenata“ u studenjaku koji se održava 1. Aprila gde je osvojila prvo mesto, zatim Festival „Carevčevi dani“ u Gradištu sa Velikim narodnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića, takmičenje mladih pevača u Knjaževcu, gde je došla na preporuku Merime Njegomir, i koncert u Kolarčevoj zadužbini kada je nastupila sa muzičkom grupom RTS-a i kao solista.

Gostovala je u Žikinoj šarenici i sarađivala je oko 2 godine sa RTS produkcijom gde je pevala izvornu i etno muziku. Biljana je imala priliku da nastupa kao prateći vokal na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradskoj Areni zbog čega je vrlo ponosna jer je imala priliku da oseti kako se priprema veliki koncert, upoznala je sjajnu ekipu iz sveta muzike i stala pred tolikim brojem ljudi.

Biljana Milovanović nastupala je u lokalima poput , Boutique 3 , Unikat Dedinje, Ćošak Miljakovac, Lustik Bar, Tošin Bar, Lola Bistro, Tri Tačke restoran, Restoran Grafičar , Square Lounge, Alphonse De La Martine gde je možete čuti četvrtkom, a subotom je možete čuti u Santo Domingo baru na Vračaru gde nastupa sa svojim kolegom Peđom koji joj je velika podrška i koji je izvukao iz nje ono najbolje na čemu mu je vrlo zahvalna. Uz njega počela je da peva i muške pesme, često peva i Đanijeve, zato posetite Santo Domingo bar da biste čuli kako neverovatno dobro peva njegove pesme. Za Doček Nove godine nastupala je u Terminal -u na matine-u, a nakon toga u Santo Domingo baru, dok je za reprizu Nove Godine nastupala u the Pijaca restoranu.

biljana milovanovic


BILJANA PESME

Njen najveći uzor je njen otac Milovan Milovanović Zeka koji je inače violinista RTS-a preko 30 godina koji je majstor svog zanata, od kojeg je naučila mnogo i divi mu se jer je ostao na obe noge na zemlji što je danas prava retkost za umetnike poput njega.

Pevači koje privatno voli da sluša i čije radove vrlo poštuje jesu Marija Šerifovič, Aleksandra Prijović i Uroš Živković . Njene tri omiljene pesme su Aleksandra Prijović – Bogata sirotinja, Saša Matić – Kada ljubav zakasni, Andreana Čekić – Do mene je.

Moramo napomenuti da je Biljana sarađivala sa mnogim afirmisanim pevačima.

Na svojim nastupima peva sve žanrove, od stranih do narodnih pesama u čemu posebno uživa, i vrlo često menja repertoar tako da vam na njenom nastupu nikada neće biti dosadno i svojim glasom oduševiće vas već na prvo slušanje.

Biljana Milovanović sa zadovoljstvom peva na različitim proslavama, venčanjima, rođendanima korporativnim proslavama, krštenjima i posebno uživa da peva sa bendovima.

O svojim planovima neretko priča na glas, ali se raduje svemu što predstoji.

biljana milovanovic biografija


BILJANA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete Biljanu Milovanović da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(6) Komentara

Mixx

Najbolja ☺
12.03.2020. by Mixx

Lu

Osoba po kojoj je Domingo postao ponovo prepoznatljiv. Ako zelite sjajan provod, uz dosta zanrova muzike i vrhunsku atmosveru, onda se svakako morate uveriti kako to Biljana radi subotom! ????
12.03.2020. by Lu

Ogi

Najlepsa i najbolja ????????????
12.03.2020. by Ogi

Jelena G.

Najbolji provod gde god da radi! Odgovorno tvrdim i pratim je jako dugo na njenim i Pedjinim svirkama! ☺
12.03.2020. by Jelena G.

Jelena

Jedinstvena devojka neverovatnog glasa! Gde god da nastupa napravi predobru atmosferu i provod je zagarantovan!
12.03.2020. by Jelena

Marko

Najjaca atmosfera u gradu je subotom u Domingu! Bilja car!
13.03.2020. by Marko