Biljana Milovanović

(19)Vrlo simpatična i dinamična, jedinstvenog glasa i stasa, Biljana Milovanović postaje pravi biser u moru fantastičnih vokala na našoj sceni a poznata je i kao rezident subotom u baru Santo Domingo.

 

BILJANA MILOVANOVIĆ BIOGRAFIJA

Rođena 1995. godine u Beogradu, sa svojih 15 godina počinje svoju pevačku karijeru. Iako je roditelji u početku nisu podržavali zbog školovanja, sa svojih 19 godina upisala je muzičku školu „Dr. Vojislav Vučković“ i vrlo brzo i uspešno je završila. Sa 20 godina otvaraju se putevi za solo pevanje. U međuvremenu je završila FON, ali je svakako presudila ljubav prema pevanju i tome se potpuno posvetila.

Danas redovno ide na časove pevanja kod Miloša Markovića i dosta ulaže u svoj fantastičan glas i karijeru. Pored pevanja Biljana se bavi marketingom i ima svoju kolekciju nakita pod nazivom Mbrand Unique koji možete pogledati na instagram stanici jednim klikom. Kao mlađa trenirala je Latino i Hip Hop ples u čemu je bila vrlo uspešna.

Biljana Milovanović fotografije možete pogledati na ovom linku.


biljana biografija

 

BILJANA NASTUPI I GOSTOVANJA

 

Sa 18 godina takmičila se na festivalu „Dani studenata“ u studenjaku koji se održava 1. Aprila gde je osvojila prvo mesto, zatim Festival „Carevčevi dani“ u Gradištu sa Velikim narodnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića, takmičenje mladih pevača u Knjaževcu, gde je došla na preporuku Merime Njegomir, i koncert u Kolarčevoj zadužbini kada je nastupila sa muzičkom grupom RTS-a i kao solista.

Gostovala je u Žikinoj šarenici i sarađivala je oko 2 godine sa RTS produkcijom gde je pevala izvornu i etno muziku. Biljana je imala priliku da nastupa kao prateći vokal na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradskoj Areni zbog čega je vrlo ponosna jer je imala priliku da oseti kako se priprema veliki koncert, upoznala je sjajnu ekipu iz sveta muzike i stala pred tolikim brojem ljudi.

Biljana Milovanović nastupala je u lokalima poput , Boutique 3 , Unikat Dedinje, Ćošak Miljakovac, Lustik Bar, Tošin Bar, Lola Bistro, Tri Tačke restoran, Restoran Grafičar , Square Lounge, Alphonse De La Martine gde je možete čuti četvrtkom, a subotom je možete čuti u Santo Domingo baru na Vračaru gde nastupa sa svojim kolegom Peđom koji joj je velika podrška i koji je izvukao iz nje ono najbolje na čemu mu je vrlo zahvalna.

Uz njega počela je da peva i muške pesme, često peva i Đanijeve, zato posetite Santo Domingo bar da biste čuli kako neverovatno dobro peva njegove pesme. Za Doček Nove godine nastupala je u Terminal -u na matine-u, a nakon toga u Santo Domingo baru, dok je za reprizu Nove Godine nastupala u the Pijaca restoranu.

Za doček Nove godine 2021 nastupala je u popularnom Departman baru za novogodišnji matinee gde je napravila pravi spektakl svojim anstupom.

A gde će sjajna Biljana Milovanović nastupiti za naredni doček Nove godine, saznaćete ukoliko posetite Nova godina Beograd gde vas očekuju najkompletnije informacije o svim organizovanim dočecima u srpskoj prestonici, nadaleko čuvenoj po spektakularnom provodu.

 

biljana milovanovic


BILJANA PESME

Njen najveći uzor je njen otac Milovan Milovanović Zeka koji je inače violinista RTS-a preko 30 godina koji je majstor svog zanata, od kojeg je naučila mnogo i divi mu se jer je ostao na obe noge na zemlji što je danas prava retkost za umetnike poput njega.

Pevači koje privatno voli da sluša i čije radove vrlo poštuje jesu Marija Šerifovič, Aleksandra Prijović i Uroš Živković . Njene tri omiljene pesme su Aleksandra Prijović – Bogata sirotinja, Saša Matić – Kada ljubav zakasni, Andreana Čekić – Do mene je.

Moramo napomenuti da je Biljana sarađivala sa mnogim afirmisanim pevačima.

Na svojim nastupima peva sve žanrove, od stranih do narodnih pesama u čemu posebno uživa, i vrlo često menja repertoar tako da vam na njenom nastupu nikada neće biti dosadno i svojim glasom oduševiće vas već na prvo slušanje.

Biljana Milovanović sa zadovoljstvom peva na različitim proslavama, venčanjima, rođendanima korporativnim proslavama, krštenjima i posebno uživa da peva sa bendovima.

O svojim planovima neretko priča na glas, ali se raduje svemu što predstoji.

biljana milovanovic biografija

 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da angažujete pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

BILJANA MILOVANOVIC PESME I COVER NASTUPI

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi