Chegi i braća Bluz bend

(0)

 

Chegi i braća Bluz bend predstavljaju spoj fenomenalnih, iskusnih muzičara koji tokom svojih nastupa daju sve od sebe i sve vode do savršenstva.

 

CHEGI I BRAĆA BLUZ BEND BIOGRAFIJA

 

Chegi i braća Bluz Bend broje 10 sjajnih članova, u kom se svira čak 8 instrumenata, ali i uživa u glasu 7 vokala. Saksofon, truba, violina, harmonika i bubanj samo neki su od instrumenata kojima ovaj izuzetni bend priređuje nezaboravnu zabavu.

Mnoštvo spektakularnih nastupa govori dosta o samom bendu, a isti je toliko raznovrstan da će vam ispuniti svaku želju, bilo da želite da čujete stranu muziku, pop, rock ili pak narodnu ili starogradsku. 

 

Chegi i braća Bluz bend sastoji se od sledećih članova:

Stefan Chegi - vokal

Željko - harmonika/vokal

Dušan Chegi - klavijature/harmonika/vokal

Marina - vokal

Josip - bass gitara/vokal

Nešo - električna gitara/vokal

Stefan - bubanj

Georgije - saksofon/vokal

Jovana- violina/vokal

Aleksandar - truba

 

Jedan od najboljih izbora kada je bilo koji vid proslave u pitanju. Interesantna činjenica je da se sam bend prilagođava atmosferi i gostima, te je program uvek šarenolik, kao i struktura gostiju.

Iz tog raloga su, osim za standardne proslave, i jedan od najtraženijih i najatraktivnijih bendova za doček Nove godine.

 

Ukoliko smatrate da baš ovaj bend treba da ulepša vašu proslavu, više informacija možete dobiti na: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara