Colonia

(3)

 

 

Colonia je jedna od najpopularnijih grupa u regionu uz koju je većina generacija odrasla. U pitanju je dinamična grupa vrhunskih muzičara koji su osvojili srca slušalaca gde god da su nastupali. 

 

COLONIA BIOGRAFIJA

 

Colonia grupa nastala je davne 1996. godine i potiče iz Hrvatske, osnovana je u Vinkovcima. Naziv Colonia potiče od rimskog naziva mesta Vinkovci, odakle su zapravo tvorci ove sjajne grupe. Za ovaj žanr muzike opredelili su se članovi Boris i Tomislav koji su predhodno bili DJ-evi u klubovima.

Prvi njihov album prodat je u neverovatnom broju, a broj se povećavao kako su izlazili novi albumi. Grupu su činili Boris, Tomislav i Indira, školovana umetnica. Indira je sve do 2017. godine otpevala niz hitova koji se i dan, danas rado slušaju. 

Sve je počelo kada je Boris upoznao Indiru i ponudio joj da bude deo benda koji tada još nije imao ime, ali je bio siguran da će dostići veliki uspeh. 

Grupa Colonia danas ima 13 snimljenih albuma i gotovo svaki je prodat u velikim količinama, i gotovo svaka pesma je hit i dan, danas.

Godine 2017. popularna Indira rešila je da napusti grupu Colonia i upliva u solo karijeru. Razlog tome bilo je zasićenje, koje je kočilo njihovu kreativnost. Indira danas nastupa širom celog Balkana, a skoro smo imali priliku da je čujemo na splavu Port i u klubu Kasina gde je oduševila publiku istom energijom koju je imala i u Grupi Colonia.

 

 

COLONIA CLANOVI

 

Sadašnji:

Boris Đurđević
Ivana Lovrić

 
Bivši:

Indira Levak
Tomislav Jelić

 

 

COLINIA ALBUMI

 

„Vatra i led“, (Crno Bijeli Svijet, 1997)

„Ritam ljubavi“, (Crno Bijeli Svijet, 1999)

„Jača nego ikad“, (Crno Bijeli Svijet, 2000)

„Milijun milja od nigdje“, (Croatia Records, 2001)

„Izgubljeni svijet“, (Croatia Records, 2022)

„Dolazi oluja“, (Croatia Records, 2003)

„Najbolje od svega“, (Menart, 2005)

„Do kraja“, (Menart, 2006)

„Pod sretnom zvijezdom“, (Menart, 2008)

„X“ (Menart, 2010)

„Tvrđava“ (Menart, 2013)

„Feniks“ (Menart, 2015)

„Nova era“ (Croatia Records, 2018) 

 

COLONIA NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelne ponude kada je u pitanju doček Nove godine, kao i gde Colonia nastupa u ovoj najluđoj noći, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, stojimo vam na raspolaganju. 

 

U nastavku uživajte u njihovim najvećim pesmama koje možete čuti i danas bilo gde:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neke od izvođača sa naše liste, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi