Complete bend

(0)

  

Complete bend je talentovan i popularan muzički bend koji postoji već nekoliko godina u istom sastavu. Iza sebe imaju veliki broj uspešno odsviranih proslava, što može garantovati zaista odličnu atmosferu. Bend čini ukupno 6 ćlanova, muški i ženski vokal, dve klavijature, gitara i bubanj.

 

COMPLETE BEND BIOGRAFIJA

 

 

Complete bend je jedan od najtraženijih bendova širom Srbije a i van granica nje, posebno kada je reč o privatnim proslavama. Odlični su za sve vrste proslava, rođendana, matura, venčanja, rođenja, veridbe, korporativne proslave, itd. Šta god da zamislite, Complete bend če to pretvoriti u bajku. Bend čine instrumenti dve klavijature, gitara, bubnjevi i muški i ženski vokal.

Complete band takođe je nastupao i u najpopularnijim beogradskim lokalima, a neki od njih su Baraka bašta, Baraka barBoutique Trojka, u kafani Ona moja, i mnogim drugim. 

Što se repertoara tiče, pevaju domaću narodnu i zabavnu, pop, rock, starogradske i noviju muziku.  Ako zaista želite nezaboravan dan i najveće hitove, Complete bend je odličan odabir za vaš specijalan dan.

Ono što će vas takođe oduževiti kada je Complete band u pitanju, jeste doček Nove godine sa njima. U pitanju je jedan od najluđih večeri gde će Complete bend maksimalno da se potrudi da vam ovo bude najbolja Nova godina do sada.

 

 

U nastavku poslušajte kako nastupa popularni Complete bend:

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi