Crystal bend

(0)

 

CRYSTAL BEND BIOGRAFIJA

 

Crystal bend je popularan bend koji čine 6 izuzetnih muzičara koji su poslednjih godina jedan od traženijih kada su proslave u pitanju. Ukoliko želite, po potrebi se može proširiti bend bilo kojim muzičkim instrumentom.

Bend čine instrumenti 2 klavijature, bubnjevi, harmonika i dva pevača.

Njihov muzički repertoar je veoma bogat i obiluje najvećim muzičkim hitovima narodne, zabavne, pop i rock muzike. Uz ovako talentovane muzičare, budite sigurni da vas očekuje nezaboravan provod na vašoj privatnoj proslavi. Crystal bend iza sebe ima niz uspešnih proslava kako u Srbiji tako i van granica nje. 

Kao bend koji ima veliko iskustvo u nastupima na privatnim proslavama, sigurni smo da će vaša proslava biti za pamćenje.

 Proslavu za pamćenje Crystal bend priredi i za svaki doček Nove godine, a gde će za naredni učiniti da se ludo provedete, možete saznati na novagod.com.

 

U nastavku poslušajte kako nastupa popularan Crystal bend:

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara