Decibel bend

(0)

 

 

Za dobru zabavu na vašoj proslavi, odaberite Decibel bend koji će vaš dan učiniti nezaboravnim. Svaka proslava zaslužuje sjajnu energiju i autentičnost, a upravo to ćete dobiti ukoliko odaberete Decibel bend. U pitanju je ekipa sa dugogogdišnjim iskustvom koja zna kako da za zabavi vas i vaše goste.

 

 

DECIBEL BEND BIOGRAFIJA

 

Decibel bend je poznat po sjajnoj energiji na svojim nastupima i neodoljivom harizmom kojom plene kada svirka počne. Decibel bend se sastoji od šest članova (pevač, pevačica, klavijature, gitara, bubanj i violina).

Decibel bend iza sebe ima veliki broj uspešnih svirki, zato ne propustite priliku da odaberrete pravu ekipu za vašu proslavu i učiniti vaš dan zaista nezaboravnim. Spremite se za more dobre energije i bogat muzički repertoar koji je sačinjen od pop, rock, narodne i strane muzike. 

 

DECIBEL BEND NOVA GODINA

 

Sada već tradicionalno, doček Nove godine sa Decibel bendom jedan je od najboljih i najposećenijih u gradu.

Mnogo puta su svojom fantastičnom energijom i muzičkim majstorstvom učinili da najluđa noć prisutnim gostima ostane u najlepšem sećanju. Tako je bilo, na primer, za doček 2020. kada su nastupali u popularnom Mia event centru, doček 2015. u BelExpo centru gde su atmosferu zapalili zajedno sa Darom Bubamarom, nezaboravnu Srpsku Novu godinu u čuvenom Lava baru itd.

Pratite Nova godina Beograd i uđite u Novu godinu sa najboljim Decibel bendom.

 

 U nastavku poslušajte kako zvuči fantastični Decibel bend koji važi za jedan od najboljih: 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi