DJ Lea

(0)

DJ LEA

 

Lea Davogić poznatija kao DJ Lea, muzikom je počela da se bavi od svoje devete godine, i iza sebe ima završenu muzičku akademiju. Pored DJ-inga svira klavir, pologotkinja je, manekenka i jedna od osnivača koncepta žurki Cherry on Top. Dj Lea na svojim nastupima vrti isključivo Rnb i Hip Hop muziku. 

DJ Lea je i rezident nekoliko klubova u Beogradu, a oni su: klub Freestyler, klub Hype, splav Hot Messi klub Dot. Do danas je stekla veliku popularnost i često nastupa svuda širom Evrope u klubovima i na festivalima. Posebno izdvaja svoj warp up nastup pre Roddy Ricch-a u Majamiju. Njeni nastupi su i te kako posećeni i veoma dinamični. Kako ona kaže, svu svoju pozitivnu energiju prenosi na posetioce i ume da pročita tačno koja je pesma savršena za svaki trenutak. 

Ne smemo izostaviti da veoma često nastupa i u poznatim beogradskim noćnim klubovima i splavovima kao što su: Klub The Bank , splav Lasta , klub Stefan Braun , splav River i mnogi drugi. 

Takođe, nastupala je i na muzičkim festivalima poput EXIT festival (b2b Danijel Čehranov), Foam Fest i drugi.

Njen interesantni instagram profil možete pogledati ovde

 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da angažujete pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

DJ Byp
Ocene korisnika:
Fake Casual
Ocene korisnika:
Luka Brasi
Ocene korisnika:
Dj Peppe
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara