DJ Lea

(0)

 

Lea Davogić poznatija kao DJ Lea, muzikom je počela da se bavi od svoje devete godine, i iza sebe ima završenu muzičku akademiju. Rođena je 21.03.1988. godine. U horoskopu je ovan ili kako ona kaže drugačije sa osmehom na licu - ovca.

 

DJ LEA

 

Pored DJ-inga Dj Lea svira klavir, od jezika govori francuski, ruski i italijanski. Takođe se bavi i manekenstvom i jedna je od osnivača koncepta žurki Cherry on Top.  Kada je hobi u pitanju, Lea u slobodno vreme trenira pole dance (igranje na šipci).

Dj Lea na svojim nastupima vrti isključivo Rnb i Hip Hop muziku. 

 

dj lea

 

DJ Lea je i rezident nekoliko klubova u Beogradu, a oni su: klub Freestyler, klub Hype, splav Hot Messi klub Dot. Do danas je stekla veliku popularnost i često nastupa svuda širom Evrope u klubovima i na festivalima. Posebno izdvaja svoj warp up nastup pre Roddy Ricch-a u Majamiju. Njeni nastupi su i te kako posećeni i veoma dinamični. Kako ona kaže, svu svoju pozitivnu energiju prenosi na posetioce i ume da pročita tačno koja je pesma savršena za svaki trenutak. 

Ne smemo izostaviti da veoma često nastupa i u poznatim beogradskim noćnim klubovima i splavovima kao što su: Klub The Bank, splav Lasta, klub Stefan Braun, splav River i mnogi drugi. 

Najpopularniji beogradski splavovi gde je možete čuti jesu splav Leto četvrtkom, na splavu Lasta petkom, kao i subotom na splavu Hot Mess.

Takođe, nastupala je i na muzičkim festivalima poput EXIT festival (b2b Danijel Čehranov), Foam Fest i drugi.

Doček Nove godine na kome je DJ Lea zadužena za vrhunske setove je novogodišnja žurka koja se uvek sa nestrpljenjem iščekuje. Nezaboravan provod uz sjajnu ekupu zagarantovan. Da biste i vi na vreme obezbedili karte za ovaj spektakl koji se ne propušta, posetite Nova godina Beograd.

 

Njen i te kako zanimljiv Instagram profil možete pogledati ovde.  

 

DJ LEA SLIKE

 

dj lea

dj lea

dj lea

dj lea

 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da angažujete pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

DJ Byp
Ocene korisnika:
Fake Casual
Ocene korisnika:
Luka Brasi
Ocene korisnika:
Dj Peppe
Ocene korisnika: