Dj Prema

(33)

 

Dj Prema javnosti je poznat kao jedan od Dj-eva sa našeg regiona čije ime postoji odavno. 

DJ PREMA BIOGRAFIJA

Svoju karijeru započeo je davne 1994. godine uz tada popularni rep trio, tačnije popularnu grupu 187. Svoju producentsku karijeru počeo je 2002. godine kada se definitivno posvetio isključivo Dj karijeri.

U njegovim setovima možete čuti melodije Hip-Hopa, Rnb-a, Dancehall-a, Trap-a i Funk-a.

Njegovo mizičko znanje i talenat pomogli su mu da se do danas smatra jednim od najpoznatijih Dj-eva današnjice, posebno kada su u pitanju setovi koji uključuju 80-te i 90-te godine. Nastupao je svuda širom Evrope i Srbije, a ranijih godina bio je resident kluba „ Undreground “, „ Plastic i Freestyler gde vrti muziku i dan,danas.

Uz muzičku karijeru, organizovao je razne event-ove koji su bili veoma posećeni i traženi. Takođe je i član grupe Sevdah Baby koji su danas veoma popularni zahvaljujući svojim velikim hitovima. Imajući na umu da je veoma talentovan za mnoge poslove i ideje, dj Prema je takođe i promoter popularne sportske marke Reebok.

 

DJ PREMA NOVA GODINA

Da DJ Prema ume da napravi spektakl svojim nastupom i dovede atmosferu do usijanja svedoče i njegovi uvek sjajni i odlično posećeni nastupi za doček Nove godine.

U kom klubu će u dolazećoj  najluđoj noći biti najjača žurka u gradu uz DJ Premu, saznaćete na Nova godina Beograd. Pratite nas i obezbedite vaše karte na vreme.

 

U linku ispod poslušajte jedan od njegovih sjajnih setova:

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da vam popularni DJ ili bend vrti muziku na nekoj od vaših privatnih proslava, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi