DJ Scekic Iva

(2)

 

DJ Scekic Iva je novo ime na muzičkoj sceni koja će vas svojim mešovitim setom potpuno oduševiti. U pitanju je mlada i talentovana devojka kojoj, čini se, predstoji blistava DJ karijera. 

 

DJ SCEKIC IVA BIOGRAFIJA

 

Dj Scekic Iva je iz Beograda i kako kaže, još kao dosta mlađa želela je da uplovi u muzičke vode. To se i ostvarilo, započela je DJ karijeru koja će biti izuzetna, sudeći po reakcijama publike.

Iako mlada, Iva je bila primećena po svom setu koji čini kombinaciju stranih i domaćih hitova za svačiji ukus. Dinamična i mešovita muzika svakoga će podići na noge, što i jeste poenta.

 

DJ ŠĆEKIĆ IVA NOVA GODINA

 

Ako želite autentičan novogodišnji provod ispunjen sjajnom energijom i najboljim setovima, doček Nove godine uz nastup Dj Šćekić Ive pravi je izbor za vas. A gde u njemu možete da uživate, saznaćete na kudaveceras.rs.

 

DJ SCEKIC IVA SLIKE

 

U nastavku uživajte u njenim sjajnim fotografijama sa njenog Instagram profila:

 

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

dj scekic iva

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog od pevača ili bendova sa naše liste možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi