Djexon – Nemanja Djerić

(0)

 

Nemanja Đerić u javnosti poznatiji kao Djexon je član rep grupe Kurtoazija i učesnik rijaliti šoua Zadruga.

 

DJEXON BIOGRAFIJA


Nemanja Djerić Djexon rođen je 19. maja 1989. godine u Beogradu. Već duži niz godina se bavi muzičkom produkcijom, a sarađivao je sa mnogim poznatim izvođačima trep, hiphop i rnb muzike kao što su Mc Stojan, Young Palk. Grupom Đans i Gazda Pajom. Bio je učesnik rijaliti programa Zadruga. Kako kaže, cilj učestvovanja u Zadruzi je da ga narod upozna u svim svetlima, ali i da se dobro zabave.

 

DJEXON PESME


Djexon je svoju karijeru započeo je 2016. godine, a dosada objavio je veliki broj singlova, ali i albuma. Neke od njegovih najslušanijih pesama možete poslušati na linku ispod:

 

DJEXON NOVA GODINA

 

Da li će i gde Djexon nastupiti za predstojeći doček Nove godine, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite naš portal Nova godina Beograd.

 

KONTAKT


Ukoliko vam je potreban bend, pevač ili pevačica za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, kompletnu ponudu možete pogledati na našem sajtu te nas kontaktirati na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi