Dunja Popović

(0)

 

Dunja Popović jedna je od najpoznatijih učesnica takmičenja Zvezde granda, a veliku popularnost stekla je zahvaljujući neosporivom talentu, harizmi kao i autentičnim odevnim kombinacijama kojima je i te kako provukla pažnju. Dunja Popović izazvala je različite emocije kod žirija, ali je nažalost zbog sukoba sa istim zauvek napustila takmičenje.

 

 

DUNJA POPOVIC BIOGRAFIJA

 

Dunja Popović rođena je 2. marta 1992 godine u Beogradu, a javnost je saznala za nju zahvaljujući takmičenju u Zvezdama granda i to 2015. godine. Iako nije nastavila takmičenje, Dunja je nastavila svoju pevačku karijeru, a mnogi su imali prilike da je čuju nekoliko puta uživo u popularnom lokalu Klub Narodnjaka.

Već 2016. godine snimila je svoju prvu pesmu koja nosi naziv "Incidentna" i koja je naišla na veliki uspeh. Pored toga što ima i svoj hit, Dunja često peva covere popularnih pesama koje možete pogledati na njenom kanalu. 

Dunja je pored pevanja, završila Učiteljski fakultet i po zanimanju je diplomirani profesor razredne nastave a posle toga i dobila sina Viktora. Dunja često nastupa širom Srbije i u Beogradu, a sa nestrpljenjem očekujemo informacije o budućim nastupima kao i gde će pevati za doček Nove godine.


U nastavku poslušajte kako zvuči sjajna Dunja Popović:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu možete nas kontatkirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi