Dušan Zdravković

(0)

 

Dušan Zdravković javnosti je poznat iz više razloga. Pre svega, Dušan se bavi muzikom i učestvovao je u muzičkom takmičenju Zvezde granda, a mnogi ga prepoznaju i kao sina Novice Zdravkovića, rođenog brata legendarnog Tome Zdravkovića. 

Dušan Zdravković oprobao se i u rijaliti takmičenju Parovi gde je pored druženja i takmičenja, pronašao i ljubav. 

 

DUSAN ZDRAVKOVIC BIOGRAFIJA

 

Dušan Zdravković pokupio je sve simpatije publike učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde granda pre nekoliko godina. Iako nije odneo pobedu, žiri i publika prepoznali su njegov talenat, zahvaljujući kojem je kasnije i nastavio muzički karijeru.

Mnogi kažu da je talenat u genima, pa je tako i Dušan krenuo stopama oca Novice i strica Tome Zdravkovića koji važe za velike muzičke zvezde. Za one koji žele da se prisete velikih hitova, klikom na link ovde možete videti Toma - sve pesme iz filma koje su sa puno emocija odabrane.

Dušan Zdravković trenutno se nalazi u rijaliti takmičenju gde se bori za prvo mesto, ali i kako bi ga pblika bolje upoznala, jer želi da predstavi sebe i svoju muziku u pravom svetlu.

 

U nastavku poslušajte kako peva mladi Dušan Zdravković kojem predstoji blistava karijera:

 

 

 

 

DUŠAN ZDRAVKOVIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas zanima gde će se Nova godina čekati uz mladog Zdravkovića, posetite naš sajt na kome, pored kompletnih informacija o novogodišnjim nastupima popularnih izvođača, možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog od naših pevača ili bendova sa liste, možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara