Džejla Ramović

(0)

Džejla Ramović 

Džejla Ramović rođena je 29.04.2002. godine u Goraždu u Bosni i Hercegovini. Poznata svima kao pobednica trinaeste sezone takmičenja „Zvezde Granda“ . Već kao devojčica odnela je prvu pobedu na takmičenju „Neki novi klinci“ i još tada oduševila svu publiku. Predivna Džejla od malena je počela da stvara muziku i uživa u istoj, i tako je 2014 godine snimila cover za pesmu „Hello“ od čuvene Adele, kao i druge slične balade. Iako je bila zauzeta školom i inače pohađala je Ekonomsku školu, pronašla je vremena za svoju prvu ljubav.

2016 je počela njena karijera, kada je u pobedila na takmičenju „Neki novi klinci“ a već tada snimila je tri singla „Ruže", „Potraži me“, „Jedna ko nijedna“.

2019. ponovo je prijavila za Zvezde Granda i potpuno sigurno odnela pobedu.. Njeni muzički uzori su Marija Šerifović i Kaliopi. Kaže da želi da gradi karijeru na osnovu glasa, a ne na osnovu eksponiranja i tračeva.

Krajem iste godine snimila je fantastičnu pesmu pod nazivom"Ruina" kojom je oduševila svu publiku.

Većina je sigurna da joj se smeši ozbiljna karijera jer ima neverovan glas i stas, a ona je već sada pokupila sve simpatije publike.

 

U linku ispod možete poslušati njenu fantastičnu pesmu "Ruine" na youtube-u :

 

 

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara