Efekat bend

(0)

 

Efekat bend je jedan od najpopularnijih bendova za sve vrste dešavanja koji vam može prirediti pravi muzički spektakl. U pitanju je vrlo talentovana ekipa muzičara sa dugogodišnjim iskustvom koji tračno znaju šta vam je potrebno za savršen i nezaboravan provod.

Bilo da želite da organizujete rpivatnu proslavu ili slušate Efekat bend uživo u izlasku, budite sigurni da ćete zaista uživati u njihovoj energiji.

 

EFEKAT BEND BIOGRAFIJA

 

Efekat bend čine vrsni muzičari koji su svojim spajanjem načinili jednu sjajnu ekipu koja pravi odličnu atmosferu gde god da nastupaju. Njihov muzički repertoar je veoma bogat i sačinjen je od žanrova narodne, folk, zabavne, pop, starogradske, evergreen i rock. 

Možete sami odabrati pesme koje će se pevati kako biste u potpunosti uživali u vašoj proslavu.

Oni koji su imali prilike da ih slušaju uživo, kažu da je Nova godina sa njima pravo uživanje kao i da je to jedan od favorita kada je u pitanju doček Nove godine kojem su prisustvovali.

Efekat bend nastupao je u mnogim popularnim beogradskim lokalima, a neki od njih su Baraka bašta, Baraka bar, i mnogi drugi.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Efekat bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi