Exit bend

(0)

 

 

Sigurno ste čuli za popularni Exit bend koji predstavlj jedan od najboljihi  najtraženijih bendova u Srbiji za sve vrste proslava. Ukoliko želite odličnu atmosferu za vaš najvažniji dan u životu, ovo je bend koji će vam prirediti pravi muzički spektakl. Exit bend je spoj talentovanih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom kada su proslave u pitanju. Exit bend odlikuje izuzetan talenat, energičnost, veliko iskustvo, profesionalizam i uvek dobra atmsofera na nastupima. 

 

EXIT BEND BIOGRAFIJA

 

Exit bend od 2010. godine rešio je da nastupa isključivo na privatnim proslavama, pre svega zbog velikog interesovanja za ovaj bend. Njihov cilj jeste da svaka proslava protekne nezaboravno i da maksimalno uživate tokom cele proslave

Što se muzičkog repertoara tiče, pevaju gotovo sve muzičke žanrove i lako se prilagođavaju, što je još jedan razlog zbog čega mnogi biraju baš njih. Uživaćete u starogradskoj muzici, starim dobrim narodnjacima, folk pesmama, domaćem popu i roku, kao i u stranim pesmama. Svoju pozitivnu energiju rado prenose na svoje goste, i sigurni smo da vas nijedan njihov nastup neće ostaviti ravnodušnim. 

Bend čini ukupno 7 muzičara koji su dugi niz godina na muzičkoj sceni, što znači da možete očekivati isključivo kvalitet.  Od instrumenata, bend čine bubnjar, klavijaturia, gitara, harmonika i muški i ženski vokali.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Exit bend:

 

 

 

 

EXIT BEND NOVA GODINA

 

Exit bend svako novogodišnje veče učini zaista posebnim iskustvom koje se rado i dugo pamti.  Nova godina uz fantastičan muzički odabir i vrelu atmosferu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa se za doček gde oni nastupaju uvek traži mesto više.

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi